Bluebeam Revu 20 er nu frigivet

Den nyeste version af Bluebeam Revu er nu frigivet. Releasen rummer smarte værktøjer og forbedringer, der hjælper dig med at få mere fra hånden.

Bluebeam Revu 20 er nu frigivet

Bluebeam Revu 20 indeholder funktioner og forbedringer, der muliggør:

  • Bedre samarbejde
    Teams, der kommunikerer sammen er effektive teams. Studio i Bluebeam® Revu® giver dig mulighed for at invitere team-medlemmer til at samarbejde, uanset hvor i verden de befinder sig, og afslutte projekter hurtigere.

  • Afslutning af projekter til tiden – hver gang
    Revu 20 sørger for, at du har alt samlet ét samlet, så projekterne altid bliver på sporet og de enkelte teams følger samme struktur hele vejen igennem.

  • Nemmere udførelse af opgaver fra start til slut  
    Slut med at hoppe fra platform til platform. Revu tilbyder et væld af stærke værktøjer og plugins, der hjælper med at forenkle opgaverne fra projektstart til levering.

Særlig tilbud til dig
Skal du i gang med Bluebeam? Lige nu kan du spare 10% på vores Bluebeam kurser, hvis du booker i forbindelse med køb af licens. Læs også hvordan Pihl og Søn A/S med fordel anvender Bluebeam.

Kontakt

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Business Area Director AEC, Symetri
Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure
Tue Egebak

Tue Egebak

Building & Infrastructure
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

25 september 2023

Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) er nu lanceret. Med Naviate Zero kan alle Revit-brugere træffe intelligente, bæredygtige materialevalg i deres modeller. I denne første MVP gør vi det muligt for et begrænset antal brugere at teste Naviate Zero.

Læs mere