Navisworks

Navisworks

Produkterne i Autodesk® Navisworks® giver arkitekter, ingeniører og byggetekniske team større kontrol med projektforløbet frem til aflevering til bygherre.

Kombiner design- og konstruktionsdata

Via Navisworks kan alle involverede parter i et projekt i fællesskab udarbejde og gennemgå detaljerede design- og konstruktionsmodeller samt udnytte de konkurrencemæssige fordele ved BIM-projekter (bygningsinformationsmodellering). I en BIM-proces kan teammedlemmerne undersøge et projekts centrale fysiske og funktionelle karakteristika digitalt, inden opførelsen eller produktionen påbegyndes, så projektet kan afsluttes hurtigere, mere økonomisk og med mindre påvirkning af miljøet.

Med løsningerne i Autodesk Navisworks kan du kombinere designdata, der er oprettet i blandt andet AutoCAD® og Autodesk® Revit®-baserede programmer, med geometri og information fra andre designværktøjer i flere filformater uanset filstørrelse. Resultatet er et helhedsbillede, der gør det lettere for de involverede parter at træffe bedre designbeslutninger, udarbejde mere nøjagtig konstruktionsdokumentation, vurdere den fremtidige funktion og planlægge mere målrettet.

Autodesk Navisworks omfatter to produkter (Manage og Simulate) med værktøjer og funktioner, der gør det mere effektivt at samarbejde, koordinere og kommunikere.

Kontakt

Per Carlsson

Per Carlsson

Senior Director Nordics, Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Spacemaker

Spacemaker er cloud-baseret AI-software fra Autodesk, der giver dig mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Læs mere
Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere