Kursusinformation

Vigtig information om vores kurser

Information om vores kurser

Hvorfor uddanne sig?
Vi ved, at effektiv uddannelse kan være med til at øge produktiviteten, og at det er lige så vigtigt at investere i kompetencer som at anskaffe de rigtige softwareprogrammer.

Kursusindhold
Alle kurser er tilrettelagt med det formål at imødekomme deltagernes ønsker og behov. Vi tilbyder kurser i Autodesks produkter, i vores egne tekniske løsninger og andre førende tredjepartssoftware. På vores kursuscentre arbejder vi med de nyeste programversioner og den seneste teknologi for at kunne give deltagerne så gode forudsætninger som overhovedet muligt.

Om underviserne
Vores undervisere er certificerede af Autodesk og har stor teknisk viden og lang og solid erfaring.

Find vej
Du kan finde adresse og kort til vores kursusfaciliteter her

Kursustype

Skemalagte kurser
Disse kurser følger en fast kursusplan og er rettet mod tre til seks deltagere, som får god tid og den nødvendige hjælp til at sætte sig ordentligt ind i stoffet. Hver deltager arbejder ved en computer med de nyeste programversioner installeret. Teori kombineret med praktiske øvelser giver det bedste resultat.

Firmakurser
Vi tilbyder også firmakurser direkte på arbejdspladsen for at minimere afbrydelser i produktionen og holde omkostningerne nede.

Skræddersyede firmakurser
Et skræddersyet kursus er ofte den mest effektive løsning for din virksomhed, uanset om det foregår hos os, eller vi kommer ud til jer. Kursusindholdet tilpasses jeres ønsker og specificeres, når kurset bestilles. Deltagerne får en klar opfattelse af, at kurset er målrettet efter deres behov, og de kan selv være med til at udforme indhold og problemstillinger på forhånd. Man kan f.eks. kombinere indholdet fra flere kurser. Kontakt os og lad os høre, hvad I kunne tænke jer.

 

vilkår

Tilmelding og betaling
Du tilmelder dig de skemalagte kurser i kursuskalenderen, hvor du også finder information om kursusgebyrer, kursusmateriale, frokost og kaffepauser. Alle priser angives ekskl. moms. Når du har tilmeldt dig, sender vi en bekræftelse pr. mail. Ca. 2-3 uger før kursusstart sender vi dig en bekræftelse på, at kurset vil blive afholdt. Hvis du har ønsker om speciel kost eller andet, bedes du kontakte os i god tid før kursusstart. Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldte.

Framelding
Du kan framelde dig et kursus uden beregning senest tre uger før kursusstart. Ved senere framelding opkræver vi halvdelen af kursusgebyret. Hvis du framelder dig kurset inden for fem arbejdsdage før kursusstart, opkræver vi hele kursusgebyret, men til gengæld får du 50 % rabat, hvis du ved samme lejlighed tilmelder dig et tilsvarende nyt kursus. Du har ret til at overlade din plads på kurset til en anden, men du bedes underrette os om dette før kursusstart.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores kurser.

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure