Bedre by-og boligområder

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

Skab bæredygtige og innovative forslag til by- og boligudvikling med Autodesk Forma - løsningen som kan købes selvstændigt, og som du automatisk har adgang til via AEC Collection. Læs mere om alle de smarte designfunktioner og hvordan Forma integrerer med øvrige Autodesk løsninger.

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

Autodesk Forma bygger på den cloud-baserede AI-teknologi, der blev udviklet i Spacemaker. Den første udgave af Forma fokuserer på design i de tidlige faser og giver arkitekter, by-planlæggere og designere mulighed for at analysere og evaluere designforslag på kort tid, så det er nemt at visualisere forskellige idéer.

Design med minimal afbrydelse 

Med Autodesk Forma kan du analysere vigtige parametre som dagslys, støjpåvirkning, friareal, vind, termisk komfort m.m. Løsningen gør det samtidigt muligt at arbejde på mange iterationer samtidigt. Med Forma kan du nemlig flytte dine design ind i Revit og gå fra den indledende planlægning til mere detaljerede designs uden afbrydelser og behov for at udveksle filer.

Forma - 1. release

Det fantastiske ved Autodesk Forma er softwarens muligheder for, at du kommer hurtigt og præcist fra start med automatisk indsamling af kontekstdata til et samlet 3D-miljø. Du vil herefter kunne designe de projekter, som du ønsker, og analysere forslagene holistisk. I den første release er det muligt at overføre information fra Formas' cloud-baserede designmiljø til desktop-værktøjer. Softwaren har en intuitiv brugergrænseflade, der gør, at du kan trække og slippe i de forskellige design-elementer. Det er som at lege med digitale byggeklodser!

Autodesk Forma nu og på sigt

Foruden at være et kraftfuldt designværktøj kan Autodesk Forma også hjælpe dig med at optimere dine designs. Softwaren har en avanceret simuleringsteknologi, der giver dig mulighed for at teste og analysere dine modellers ydeevne i forhold til støj, vind, sol, mikroklima, solenergi, driftsenergi med mere. Du kan således identificere og rette eventuelle svagheder eller fejl, inden du går videre til produktion.
På sigt vil yderligere cloud-baserede løsninger til detaljeret design og drift blive føjet til Forma. Målet er at kunne designe hele livscyklussen i skyen fremover.

Oplev mulighederne med Forma

Vil du vide mere om Forma?

Er du mere nysgerrig på alle design-mulighederne i Forma, så tilmeld dig vores webinar den 6. december. Du kan også booke en demo, så viser vi dig hvordan løsningen fungerer 1-1.

BLIV OPDATERET OM SENESTE NYT I BYGGERIET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis tips & tricks,
e-bøger, invitationer til webinarer osv.

Blog

Autodesk Docs - løsningen der er inkluderet i din AEC Collection

24 april 2023

Har du en AEC-collection? Så har du automatisk adgang til Autodesk Docs, der giver dig mulighed for at gennemgå og sammenligne tegninger og modeller i skyen, hvilket optimerer samarbejdet i hele projektteamet. I denne blog gør vi dig klogere på de smarte funktioner i Autodesk Docs og AEC Collection.

Læs mere
Blog

Er du klar til at arbejde med landskabsdesign i 3D?

12 marts 2023

Selvom de fleste i byggebranchen for længst har taget BIM-modellen til sig, så skaber mange landskabsarkitekter stadig deres landskabsdesign i 2D. Er du én af dem?  I denne blog gør vi dig klogere på fordelene ved at arbejde i 3D og giver dig samtidigt et bud på en BIM-løsning designet specielt til landskabsarkitekter. 

Læs mere
Blog

Om fem år taler man ikke længere om bæredygtighed i byggeriet ……

13 december 2022

Teoretisk snak om genanvendelse af materialer, cirkularitet, grønt byggeri osv. findes ikke længere på samme måde. Til den tid handler man og bygger efter bæredygtige principper og værktøjer. Både dem der er givet af lovgivningen, men i lige så høj grad dem, der fremover bliver et konkurrencemeter i forhold til at vinde projekter.

Læs mere