Gik du glip af vores webinar om bæredygtighed i byggeriet?

Fortvivl ikke! Vi har samlet alle pointerne i vores blog-indlæg. Du har samtidigt mulighed for at se webinaret on-demand.

Gik du glip af vores webinar om bæredygtighed i byggeriet?

I marts 2021 fik Danmark en national strategi for bæredygtigt byggeri, vedtaget af et stort set enigt folketing. Symetri støtter op om denne strategi, da den er et skridt i den rigtige retning. Men hvordan navigerer du egentlig lettest i fremtidens krav og regler uden at skulle gå på kompromis med kreativitet, økonomi og kvalitet?

I vores blog-indlæg og på vores seneste TECH30 webinar giver vi vores bud på, hvordan du bliver klar til at bygge mere bæredygtigt og overholde kommende lovkrav og certificeringer.

Bliv opdateret her.

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere