Gik du glip af vores webinar om bæredygtighed i byggeriet?

Fortvivl ikke! Vi har samlet alle pointerne i vores blog-indlæg. Du har samtidigt mulighed for at se webinaret on-demand.

Gik du glip af vores webinar om bæredygtighed i byggeriet?

I marts 2021 fik Danmark en national strategi for bæredygtigt byggeri, vedtaget af et stort set enigt folketing. Symetri støtter op om denne strategi, da den er et skridt i den rigtige retning. Men hvordan navigerer du egentlig lettest i fremtidens krav og regler uden at skulle gå på kompromis med kreativitet, økonomi og kvalitet?

I vores blog-indlæg og på vores seneste TECH30 webinar giver vi vores bud på, hvordan du bliver klar til at bygge mere bæredygtigt og overholde kommende lovkrav og certificeringer.

Bliv opdateret her.

Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere