Bæredygtighed i byggeriet

Mød Symetri på Building Green den 2.-3. november

Symetri deltager på Building Green den 2.-3. november.
Mød os på stand 44 - og hør hvilke digitale løsninger, der bedst understøtter den grønne omstilling.

Mød Symetri på Building Green den 2.-3. november

For tolvte gang samler Building Green byggebranchen i Forum den 2. og 3. november.
Fem scener vil være fyldt med inspirerende talere og spændende debatter om blandt andet doughnut-økonomi, planetære grænser, CO2-udledning, materialer - og hvordan byggeriet kan komme så tæt på absolut bæredygtighed som muligt.

Mød Symetri på stand 44

Over 150 virksomheder står klar til at vise deres bæredygtige produkter frem og inspirere dig til grønne løsninger i byggeriet. Symetri er en af dem. Du finder os på stand 24, hvor vi sammen med Autodesk fortæller hvilke digitale løsninger, der konkret kan gøre en forskel, når det handler om beregne CO2 aftryk,  dokumentere bæredygtighed og bygge mere grønt i fremtiden.


Sæt skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der vil arbejde for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur.

5 gode grunde til at deltage på Building Green i København:

• Oplev et stærkt line-up af 130 danske og internationale talere 
• Mød udstilerne og bliv inspireret til at bygge bæredygtigt nu og i fremtiden
• Bliv klogere på emner som doughnutøkonomi, planetære grænser, CO2-udæedning, materialer og cirkulær økonomi
• Hør hvordan byggebranchen kan komme så tæt som muligt på absolut bæredygtighed
• Netværk med 8000 fagfolk fra byggebranchen

Det er gratis at deltage – tilmeld dig nu

Nyheder

Ny købsproces fra Autodesk

09 juli 2024

Autodesk har meddelt, at de skifter til en ny købsproces for at strømline og forbedre købsoplevelsen af Autodesk licenser. Disse ændringer vil finde sted den 16. september 2024 for kunder i Storbritannien og Europa..

Læs mere
Nyheder

Ny Solution Sales Manager hos Symetri

01 juli 2024

Symetri har pr. 1. juli ansat Jonas Strømholt Lau som Solution Sales Manager. Jonas har tidligere arbejdet for CadX og Invent – og kommer senest fra en stilling hos NTI.

Læs mere
Nyheder

Autodesk annoncerer ny købsproces for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny købsproces for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere