Bluebeam Revu 20 er nu frigivet

Den nyeste version af Bluebeam Revu er nu frigivet. Releasen rummer smarte værktøjer og forbedringer, der hjælper dig med at få mere fra hånden.

Bluebeam Revu 20 er nu frigivet

Bluebeam Revu 20 indeholder funktioner og forbedringer, der muliggør:

  • Bedre samarbejde
    Teams, der kommunikerer sammen er effektive teams. Studio i Bluebeam® Revu® giver dig mulighed for at invitere team-medlemmer til at samarbejde, uanset hvor i verden de befinder sig, og afslutte projekter hurtigere.

  • Afslutning af projekter til tiden – hver gang
    Revu 20 sørger for, at du har alt samlet ét samlet, så projekterne altid bliver på sporet og de enkelte teams følger samme struktur hele vejen igennem.

  • Nemmere udførelse af opgaver fra start til slut  
    Slut med at hoppe fra platform til platform. Revu tilbyder et væld af stærke værktøjer og plugins, der hjælper med at forenkle opgaverne fra projektstart til levering.

Særlig tilbud til dig
Skal du i gang med Bluebeam? Lige nu kan du spare 10% på vores Bluebeam kurser, hvis du booker i forbindelse med køb af licens. Læs også hvordan Pihl og Søn A/S med fordel anvender Bluebeam.

Kontakt

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure
Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Building & Infrastructure
Tue Egebak

Tue Egebak

Building & Infrastructure
Nyheder

Virtuelle kurser og gratis E-learning

11 januar 2021

Symetri afholder virtuelle kurser i Autodesk, Bluebeam, Solibri, Spine og Naviate. Vores undervisere er alle certificerede, teknisk dygtige med lang erfaring. Som en del af dit kursus får du også 3 måneders gratis adgang til Pinnacle, vores online E-learning platform.

Læs mere
Nyheder

sammen kan vi øge bæredygtigheden

01 januar 2021

Ved at fokusere på BIM og digitale processer hjælper Symetri byggeriet med at arbejde smartere, så sikkerhed og kvalitet forbedres, mens risiko, spild og omkostninger reduceres. Med BIM og Build 4.0 kan byggeprocesser strømlines og dermed øge produktiviteten. Der bygges hurtigere og mere omkostningseffektivt, hvilket i sidste ende reducerer CO2-udledningen.

Læs mere
Nyheder

Systemutvecklare till Symetri

25 november 2020

Vi söker nu utvecklare till vårt utvecklingsteam med placering i Lund. Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling, från idé till leverans i en flexibel och innovativ miljö.

Læs mere