Spacemaker

Spacemaker er cloud-baseret AI-software fra Autodesk, der giver dig mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Analyser og visualiser dit byggeprojekt fra starten

Hvis du arbejder med by- og boligudvikling, så ved du, hvor vigtigt det er at få et overblik over byggeprojektets risici og faldgrupper.

Med Spacemaker kan du analysere vigtige parametre som dagslys, støjpåvirkning, friareal, vind, termisk komfort m.m. Du får samtidig mulighed for, at skitsere dit projekt i et 3D-miljø, bygget på de bedste offentligt tilgængelige data. Hvad enten du er arkitekt, byplanlægger eller ejendomsudvikler støtter Spacemaker dig i din planlægning- og designproces via data og visualisering, så du kan træffe de rigtige beslutninger fra starten og skabe bolig- og byrum af høj kvalitet.

Oplev mulighederne med Spacemaker


Sammenlign forskellige muligheder

Du har mere end 100 forskellige kriterier til rådighed, ud fra hvilke Spacemaker laver beregninger i realtid så du kan se effekterne med det samme. Ved hjælp af visualiseret data kan du hurtigt eksperimentere og sammenligne forskellige muligheder og finde de bedst egnede løsninger til dit projekt.

Fordelene ved Spacemaker

Spar tid

Brug mindre tid på at søge efter information og arbejde med forskellige værktøjer. Saml det hele i en platform.

Minimer risici

Identificer risici i starten af byggeprojektet - og minimer risikoen for at begå slemme fejl.

Tag bedre beslutninger

Træf de rigtige byggetekniske beslutninger baseret på real-time data og visualiseringer.

Samarbejd bedre

Cloud-baseret software muliggør samarbejde mellem flere parter på en fælles platform.

Kontakt os

Relaterede produkter


Løsninger

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit. Symetri rådgiver og underviser i brug af værktøjet.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere