Naviate Road

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Specielt til vejingeniører

Bibliotekets skabeloner er udviklet i overensstemmelse med lokale standarder og omfatter foruddefinerede samlinger, der passer til de mest almindelige vejtyper. Du kan redigere og tilpasse dem efter behov. Brugervenlige funktioner gør det nemt at dele samlingerne i et projekt eller med kolleger. Programmet leveres med skabeloner og indstillingsfiler, der kan brugerdefineres. 

Kommandoerne i Naviate Road findes både på båndet og i en gruppe værktøjspaletter. Værktøjspaletterne er organiseret som en del af en struktureret arbejdsgang. Naviate fås på engelsk, svensk eller norsk. 

Objektoprettelse

Naviate Road indeholder funktioner til oprettelse af objekter som buslommer, underoverflader til hurtig mængdeberegning samt hældnings-, skrånings- og faldmønstre. Objekter, der oprettes i Naviate, fungerer nøjagtigt ligesom Civil 3D-objekter og kan deles med andre, der arbejder i Civil 3D. Objekter, der oprettes i Naviate, samles i Object Explorer, der hjælper med at holde styr på Naviate-objekter og gør det nemt at finde Update-funktionen. 

Projektstyring

Projektledere kan finde en række kommandoer i Naviate Road til opdatering af samlinger og korridorer i flere tegninger på én gang. Projektkommandoen angiver automatisk brugerens projektmappe til alle Naviate-kommandoer. Projektlederen kan anvende opdaterings- og kontrolværktøjer i delsamlinger og nemt kontrollere flere samlinger og korridorer i projektet. Der findes eksportfunktionalitet til både 3D-objekter og Excel af hensyn til beregningsformål. 

Bestil tid til en demonstration

Road

  • Kantstenskurver i vejkryds 
  • Buslommer 
  • Indsæt tekst med intervaller 

Produktivitet

  • Opret underliggende overflader 
  • Opret hældnings-, skrånings- og faldmønstre 
  • Opret koordinatmarkører 

Samarbejde

  • Naviate-egenskaber 
  • Project 
  • Find og erstat koder og værdier fra underenheder 

Dokumentation

  • Eksportér tabeller til CSV 

Save time

Spar tid... 

med foruddefinerede samlinger og kommandoer, så du lettere kan gemme dine egne samlinger 

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data... 

med kommandoer, der kontrollerer og opdaterer samlinger i flere tegninger på én gang 

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange... 

med kommandoer til opdatering af samlinger i flere filer på én gang 

 

Relaterede produkter


Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere