Naviate Landscape

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Specielt til ingeniører

Naviate Landscape leveres med skabeloner og indstillinger, der er i overensstemmelse med lokale standarder. Indstillingerne og de visuelle fremstillinger er udviklet, så de svarer til standardudtrykket i moderne tegninger.

Kommandoerne i Naviate Landscape findes både på båndet og i en gruppe værktøjspaletter. Værktøjspaletterne er organiseret som en del af en struktureret arbejdsgang. Naviate fås på engelsk, svensk og norsk.

Objektoprettelse

Med de avancerede værktøjer og funktioner i Naviate Landscape kan du hurtigt oprette forskellige objekttyper med udgangspunkt i en 2D-skitse. Objekterne kan indsættes med brugerdefinerede intervaller og retninger, og de kan også ekstruderes langs en hvilken som helst bane. Alle objekter, der oprettes i Naviate Landscape, kan nemt redigeres og opdateres. Du kan bruge Civil 3D-visualiseringskommandoer og få vist dit design i 3D, mens du arbejder i 2D.

Projektstyring

Med kommandoerne i Naviate Landscape og Civil 3D kan du eksportere dine design til andre formater, og med egenskaberne i Naviate vil de relevante oplysninger om objekterne altid være tilknyttet disse objekter.

Få rådgivning og bestil en demo

Landscape

  • Pil til hældninger, skråninger og fald
  • Rediger opstalter
  • Dynamisk linjesæt

Produktivitet

  • Opret underliggende overflader
  • Opret hældnings-, skrånings- og faldmønstre
  • Opret koordinatmarkører

Samarbejde

  • Naviate-egenskaber
  • Project
  • Find og erstat koder og værdier fra underenheder

Dokumentation

  • Eksportér tabeller til CSV

Save time

Spar tid...

med planerings- og profileringskommandoer, der opdaterer overfladen med det samme.

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data...

med terræner, der er opbygget på basis af alle dine data.

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange...

med dynamiske linjesæt til konstruktion af kanter og mure.

 

Relaterede produkter


Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

Naviate Infrastructure

Naviate Infrastructure er en pakkeløsning, der omfatter de tre integrationer designet specielt til infrastrukturprojekter: Naviate Road, Pipe samt Landscape.

Læs mere
Løsninger

Naviate Site & Landscaping

Med de indbyggede standarder i Naviate Site & Landscaping kan landskabsarkitekter øge produktiviteten i LIM & BIM projekter ved at optimere arbejdsmetoder og hurtigt udarbejde projektdokumentation.

Læs mere