Bimfire™ Tools

Bimfire™ Tools

Bimfire™ Tools er et Revit-plugin til brandsikring, som gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere sikkert.

Revit-plugin og BIM-værktøj til brandsikkerhed

Tag fuld kontrol over brandsikringen i BIM-modellen. Bimfire Tools er et Revit-plugin, der gør det muligt at integrere brandsikkerhedsinformation direkte i BIM-processen i en digital arbejdsgang. Bimfire Tools tilføjer den funktionalitet, der er specifik for brandsikringsstyring i Autodesk Revit. Det er intuitivt og nemt at komme i gang. 


Bimfire Tools er udviklet til brandingeniører og arkitekter

Bimfire Tools gør det muligt at optimere brandsikkerheden i bygninger med korrekte krav til objekter. Dette smarte BIM-værktøj er udviklet specielt til brandingeniører og arkitekter med fokus på brandsikring. Tag skridtet til BIM og 3D, og ​​få en tydeligere rolle i ingeniørteamet. Levér en brandsikringstegning, hvor arkitekter og designere overfører korrekte brandsikringsdata til deres modeller med et tryk på en knap.

Fordele ved Bimfire Tools

Altid opdateret

Med Update Visualize har du altid opdateret data fra A-modellen.

Tydelige krav

Tydeliggør brandingeniørens krav i projekteringen.

Enkel arbejdsgang

Opret nemt visuelle brandsikringsmodeller i en enkel arbejdsgang.

Kvalitetstjek

Kommuniker med designteamet om korrekte krav til objekter i brandsikringstegningen.

Brandsikkerhedsinformation i BIM-modellen 

Ved at eje dine egne BIM-data får du som brandingeniør eller arkitekt med fokus på brandsikring en tydeligere rolle i designteamet. Kvalitetstjek og anmeldelser forenkles, når du arbejder i samme miljø som andre. Koordinering og informationsudveksling vil blive meget mere effektiv, og fejlkilder og dobbeltarbejde vil blive elimineret. Brandoplysninger indtastes og opdateres ét sted af brandsikrings-eksperten selv.

Planlægger du at arbejde digitalt med brandsikring, men er usikker på, om det er det rigtige for dig? Se denne video (på engelsk) og hør hvordan du kommer videre.

Kontakt os og hør mere om Bimfire Tools

Relaterede produkter


Løsninger

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit. Symetri rådgiver og underviser i brug af værktøjet.

Læs mere