Udbyg din viden

Kurser fra Symetri

I alle job er det vigtigt at holde sig opdateret og lære nyt. Det rigtige kursus kan åbne helt nye muligheder, fordi du lærer nye, effektive arbejdsmetoder og styrker din faglige kompetence. Det kan f.eks. være relevant at tage et kursus, hvis du har fået nyt job eller vil udbygge din viden. Efter et kursus hos Symetri kommer du hurtigt i gang med at udnytte dine designværktøjer optimalt.

Vores kurser er udformet, så de opfylder deltagernes behov og ønsker, og vi tilbyder kurser i Autodesk produkter, vores egne tekniske løsninger og markedsførende løsninger fra andre leverandører. Der er mulighed for både klasseundervisning og virtuelle kurser, og hvis du ønsker et skræddersyet firmakursus, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Få mere at vide nedenfor, eller gå direkte til:

Klasseundervisning | Virtuelle kurser | Firmakurser | Alle kurser

Fordele

Øg effektiviteten i projekter

Øg din egen værdi for virksomheden

Arbejd mere hensigtsmæssigt

...og få mere tid til at være kreativ

Bliv førende indenfor dit felt

Kurser til ethvert behov

Klasseundervisning

Vi tilbyder en lang række kurser, så du kan arbejde mere hensigtsmæssigt og effektivt. Vores kurser varer typisk fra en halv dag til fem dage. I vores kursuscentre er forholdene optimale, og du lærer at arbejde med de seneste softwareversioner og den nyeste teknologi.

Få mere at vide om vores klasseundervisning her, eller se vores kurser her.

Virtuelle kurser

Du kan følge flere af vores kurser virtuelt hjemmefra eller fra din arbejdsplads og stadig få det fulde udbytte. I vores virtuelle klasseværelser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet. Vi har begrænset deltagerantallet for at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus.

Få mere at vide om vores virtuelle kurser her, eller se alle vores kurser her.

Firmakurser

Hvis du ønsker et skræddersyet kursus, skal du vælge et specialkursus. Det er kurser, der tilpasses dit specifikke behov. Kurset kan afholdes på din arbejdsplads eller et andet sted. Deltagerne kan også være med virtuelt hjemmefra. Kurset planlægges efter dine behov, og indholdet tilpasses dine specifikke ønsker.

Få mere at vide, og forespørg om firmakurser her:

Kurser

Kurser

Revit Structure udvidet

Bliv fortrolig med værktøjerne i Revit Structure og lær at arbejde med dokumentation af konstruktioner. På dette kursus får du mulighed for at arbejde aktivt med Revit Structure, som er et af de mest anvendte BIM-værktøjer. Fordelene ved at arbejde m ...

Læs mere
Kurser

Revit i skitsefasen

Tidligt i et projekt opstår der typisk mange design-idéer. Hastigheden hvorpå du kan formidle disse er afgørende. På dette 2 dags kursus omkring Revit i skitsefasen gennemgår vi, hvordan du konverterer dine 3D Revit skitser til designkomponenter og a ...

Læs mere
Kurser

Revit Architecture beyond the basic

By participating in this Revit Architecture Beyond the Basics course, you will gain a deeper understanding of Revit Architecture and BIM (Building Information Modelling). We will explore in depth, the various architectural tools and learn how to mode ...

Læs mere