Kurser

Virtuelle kurser

Det skal være nemt at lære mere. Fordelene ved et virtuelt kursus er, at en gruppe kan undervises sammen, og at det kan foregå hjemmefra eller fra arbejdspladsen.

Fordele

Interaktiv, instruktørstyret undervisning

Vores erfarne underviser gennemfører kurset live i et virtuelt klasseværelse, hvor der indgår skærmdeling, spørgsmål opgaver og diskussioner.

Praktisk undervisning

På vores virtuelle kurser får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse.  Det er vores erfaring, at vores kursusdeltagere får mere ud af at arbejde med ting og ikke bare lytte eller se på. Derfor arbejder du med praktiske øvelser gennem hele det virtuelle kursusforløb.

Individuelt fokus

I det virtuelle klasseværelse har underviseren også lejlighed til at koncentrere sig om enkelte deltagere nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse.

Få deltagere

Der er i gennemsnit fire og maksimalt seks deltagere i et kursus.

Fleksibelt, modulopdelt format

Med virtuel undervisning kan du opdele dit kursus i moduler og f.eks. køre kurset hver anden dag, så du får tid til at repetere det, du har lært.

Hvorfor vælge onlineundervisning?

På virtuelle instruktørstyrede kurser fra Symetri får du den fulde oplevelse af at være i et klasseværelse uden at forlade dit hjem eller din arbejdsplads.

Undervisningen tager en hel dag, men da vi ved, at det kan være anstrengende at se på en skærm i længere tid ad gangen, har vi delt kurset op i kortere, individuelle sessioner. Der er en pause hver time, og vi holder lang frokostpause, så du lettere kommer igennem en undervisningsdag med koncentrationen i behold.

På det virtuelle kursus får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse. 

Om vores undervisere

Vores undervisere er alle certificerede, og de er teknisk dygtige med lang og solid erfaring. Ca. 94 % af vores kursusdeltagere erklærer sig tilfredse med vores undervisere.

Virtuelle firmakurser

Ønsker du et skræddersyet kursus eller et kursus, som ikke er en del af vores standardtilbud? Få mere at vide om muligheden for specialkurser, og send en forespørgsel her:

Fremhævede kurser

Kontakt

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure