Kurser

Klasseundervisning

Symetri er “Authorised Training Centre” for Autodesk og tilbyder en række forskellige kurser. Det er vores erfaring, at effektive kurser kan øge produktiviteten, og at det er lige så vigtigt at investere i kompetencer som at anskaffe de rigtige softwareprogrammer.

I vores kursuscentre er forholdene optimale, og kursusdeltagerne lærer at arbejde med de seneste softwareversioner og den nyeste teknologi.

Vi tilbyder både klasseundervisning i København og i Aarhus.

Information om COVID-19
Vi følger vejledningen fra Sundhedsstyrelsen og har implementeret udvidede rengørings-rutiner af vores kursus-faciliteter. Vi har samtidigt slået to kursuslokaler sammen, så der er god afstand mellem kursisterne. Der er max 6 deltagere på vores kurser.

Fordelene ved klasseundervisning

Effektiv indlæring

Du er væk fra dit daglige arbejdsmiljø og kan koncentrere dig om at lære nyt under optimale betingelser.

Indlæring i fællesskab

I et klasseværelse kan du udveksle viden med underviseren og de øvrige deltagere og samtidig få en dybere forståelse af stoffet.

Praktisk erfaring

Du får mulighed for at afprøve dine nye færdigheder i praksis med underviseren ved din side, så du er klar til selv at tage fat, når kurset er overstået.

Dynamiske kurser

Vores kurser er dynamiske, og indholdet er afpasset efter dit færdighedsniveau og behov.

Diskussion og dialog

Stil spørgsmål, og deltag i diskussioner og idéudveksling.

Mød nye mennesker

En væsentlig fordel ved klasseundervisning er muligheden for at netværke.

Hvorfor tage et kursus?

At investere i uddannelse er en væsentlig forudsætning for innovation og øget effektivitet i en hvilken som helst virksomhed. Med klasseundervisning befinder du dig i et fuldt fokuseret indlæringsmiljø, så du får maksimal udbytte af kursusinvesteringen.

Symetri tilbyder mange forskellige kurser og specialtilrettelagte forløb, så du kan få den viden, du har brug for.

Om vores undervisere

Vores undervisere er alle certificerede, teknisk de dygtigste og har lang og solid erfaring. Med en tilfredshedsprocent på 94 % erklærer vores kursusdeltagere sig yderst tilfredse med vores undervisere.

Firmakurser med klasseundervisning

Ønsker du et skræddersyet kursus eller et kursus, som ikke er en del af vores standardtilbud? Specialkurser kan afholdes på din arbejdsplads eller et andet sted. Få mere at vide, og send en forespørgsel om specialkurser med det samme:

Fremhævede kurser

Kurser

Revit Basis

Dette Revit Basis kursus er for dig, som har brug for en grundlæggende introduktion til Autodesk Revit. Vi starter helt fra begyndelsen - gennemgår brugergrænsefladen, vigtige værktøjer og gør dig klar til at håndtere dine egne projekter i Autodesk R ...

Læs mere
Kurser

From Zero to Revit Hero | English

From Zero to Revit Hero Course package is the perfect way for you to get competences and a deeper understanding of BIM and Autodesk Revit. In just five days you we will load you with skills so that you can work with you own Revit project, modelling, ...

Læs mere

Kontakt

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure