Populære kurser

Kurser indenfor byggeriet

Populære kursuskategorier

Symetri tilbyder et væld af kurser i Autodesk software, vores egne tekniske løsninger samt markedsledende løsninger fra andre leverandører. Der er både mulighed for klasseundervisning i København & Aarhus samt virtuelle kurser. Og, ønsker du et skræddersyet firmakursus, kan det også lade sig gøre. Hvis du tager en kollega med på et kursus, der varer mere end 2 dage, så får I 20% rabat. 

Kurser hos Symetri

Symetris kurser indenfor byggeriet er opdelt i moduler, hvilket giver dig mulighed for at vælge de moduler, som passer bedst til dit faktiske behov. Du kan til enhver tid tilmelde dig enkelte eller flere moduler uafhængig af hinanden. Vi er autoriseret Autodesk kursuscenter og vores undervisere er certificerede og brancheerfarne.

Fordele ved at uddanne sige

Øg effektiviteten i dine projekter

Arbejd mere hensigtsmæssigt og få mere tid til at være kreativ

Øg din egen værdi for virksomheden

Bliv førende indenfor dit felt

Klasseundervisning

Vores kurser varer typisk 1 til 5 dage. I vores kursuscentre er forholdene optimale, og du lærer at arbejde med de seneste softwareversioner og den nyeste teknologi.

Virtuelle kurser

Du kan følge flere af vores kurser virtuelt hjemmefra eller fra din arbejdsplads og stadig få det fulde udbytte. På vores virtuelle kurser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet. Vi har begrænset deltagerantallet for at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus.

Firmakurser

Hvis du ønsker et skræddersyet kursus, skal du vælge et firmakursus, der kan tilpasses dine specifikke behov. Kurset kan afholdes i vores kursuscentre, virtuelt eller et helt andet sted. Du bestemmer hvordan kurset skal tilrettelægges.

Vil du høre mere om vores kurser?

Eller ønsker du at tage en kollega med på kursus og opnå 20% rabat?
Kontakt os gerne.