Populære kurser

Kurser til ethvert behov indenfor byggeriet

Symetri tilbyder kurser i Autodesk produkter, vores egne tekniske løsninger og markedsledende løsninger fra andre leverandører. Der er mulighed for både klasseundervisning og virtuelle kurser. Og, ønsker du et skræddersyet firmakursus, kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vores kurser er opdelt i moduler. Det giver dig mulighed for at vælge de moduler, som passer bedst til dit faktiske behov. Du kan til enhver tid tilmelde dig enkelte eller flere moduler uafhængig af hinanden.

Tag din kollega med på kursus og få 20% rabat

Hvis du tager din kollega med på et af vores kurser, opnår I 20% rabat. Kontakt os for mere info i formularen nedenfor. Vil du gerne opdateres om kommende kurser, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Se vores mest populære kursuskategorier

Fordele ved at uddanne sige

Øg effektiviteten i dine projekter

Arbejd mere hensigtsmæssigt og få mere tid til at være kreativ

Øg din egen værdi for virksomheden

Bliv førende indenfor dit felt

Klasseundervisning

Vores kurser varer typisk 1 til 5 dage. I vores kursuscentre er forholdene optimale, og du lærer at arbejde med de seneste softwareversioner og den nyeste teknologi.

Virtuelle kurser

Du kan følge flere af vores kurser virtuelt hjemmefra eller fra din arbejdsplads og stadig få det fulde udbytte. På vores virtuelle kurser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet. Vi har begrænset deltagerantallet for at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus.

Firmakurser

Hvis du ønsker et skræddersyet kursus, skal du vælge et firmakursus, der kan tilpasses dine specifikke behov. Kurset kan afholdes i vores kursuscentre, virtuelt eller et helt andet sted. Du bestemmer hvordan kurset skal tilrettelægges.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kurser?
Eller ønsker du at tage en kollega med på kursus og opnå 20% rabat?
Kontakt os gerne.