Autodesk Construction Cloud

Byg bedre sammen

Fordelene ved cloud-løsninger som f.eks. Autodesk Construction Cloud er mange, og potentialet bliver kun større. Bliv klogere på hvorfor og hvordan du bygger bedre med ACC-platformen. 

Byg bedre sammen

Fordele ved at samarbejde i skyen 

Traditionelt set har samarbejdet i byggeriet været præget af, at man arbejder i siloer med forskellige værktøjer og data spredt ud på forskellige systemer. Når projektets aktører arbejder i siloer, er det svært at sikre, at alle får de rigtige og nyeste data, og at der ikke laves kollisioner.
I dag er der kommet nye muligheder i forhold til at sikre data, skabe bedre samarbejde på tværs og højne kvaliteten af byggeprojektet. Men selvom tingene begynder at ændre sig, er virkeligheden for mange i byggebranchen stadig, at samarbejdet er meget fragmenteret. Det betyder, at der går meget tid med at koordinere på tværs. Ligesom der går forholdsvis meget arbejdstid på at lede efter projektdata og oplysninger i byggeprocessen. Der kan dog være store fordele ved at samarbejde i skyen og ved at anvende forbundne data, som alle i teamet har adgang til. Både fordi det gør samarbejdet lettere og sparer tid, men også fordi, at det mindsker risikoen for fejl, mer-arbejde og omkostninger, der løber løbsk.

Nye muligheder med Autodesk Construction Cloud

Med Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder du workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Fra pre construction, igennem opførelsen og videre til drift og vedligeholdelse. Platformen giver dig overblik over projektets forskellige faser samt mulighed for at samarbejde på tværs, så du undgår huller i kommunikationen på tværs af projektets livscyklus. Du har mulighed for at visualisere dine modeller med data synkroniseret i realtid. Det sikrer, at din produktivitet øges samtidig med, at du får bedre kvalitet og sammenhæng i, hvad du foretager dig. 

Sådan fungerer ACC i praksis

På vores seneste webinar om ACC, som nu kan ses on-demand, stiller vi skarpt på de muligheder som Autodesk Construction Cloud giver, hvad platformen indeholder - og hvem den relevant for. Sales Manager hos Autodesk, Nicholas R. V. Klokholm fortæller om tankerne bag Autodesk Construction Cloud, hvilke produkter der er omfattet, og hvordan løsningen bedst anvendes. Du kan også læse mere om ACC-platformen, og hvad den består af her.

Fordele ved Autodesk Construction Cloud

Mndsker risikoen for fejl

Giver bedre overblik over omkostninger

Sparer tid

Mindsker sandsynligheden for mere-arbejde

Vil du vide mere om ACC?

Er du interesseret i at vide mere om Autodesk Construction Cloud-løsningen, så klik nedenfor. Du kan både se vores seneste webinar om ACC on-demand - eller bestille en demo, hvor vi helt uforpligtende gennemgår løsningen med dig.

Blog

Om fem år taler man ikke længere om bæredygtighed i byggeriet ……

13 december 2022

Teoretisk snak om genanvendelse af materialer, cirkularitet, grønt byggeri osv. findes ikke længere på samme måde. Til den tid handler man og bygger efter bæredygtige principper og værktøjer. Både dem der er givet af lovgivningen, men i lige så høj grad dem, der fremover bliver et konkurrencemeter i forhold til at vinde projekter.

Læs mere
Blog

Autodesk Construction Cloud

16 maj 2022

Med Autodesk Construction Cloud tager du BIM til det næste niveau. Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Hør hvordan og hvilke løsninger, der indgår i platformen.

Læs mere
Blog

CMMS software

03 maj 2022

Med et godt CMMS system sikrer du, at der kommer styr på virksomhedens vedligehold og at job og opgaver bliver udført korrekt og til tiden. Læs her om fordelene ved et Computerized Maintenance Management System og hvem det er relevant for.

Læs mere