Trænger du til at opdatere dine kompetencer?

Virtuelle kurser og gratis E-learning

Symetri afholder virtuelle kurser i Autodesk, Bluebeam, Solibri, Spine og Naviate. Vores undervisere er alle certificerede, teknisk dygtige med lang erfaring. Som en del af dit kursus får du også 3 måneders gratis adgang til Pinnacle, vores online E-learning platform.

Virtuelle kurser og gratis E-learning

Når du deltager på vores virtuelle instruktørstyrede kurser får du den fulde oplevelse af at være i et klasseværelse uden at forlade dit hjem eller din arbejdsplads. Undervisningen tager en hel dag, men da vi ved, at det kan være anstrengende at se på en skærm i længere tid ad gangen, har vi delt kurset op i kortere, individuelle sessioner. På det virtuelle kursus får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse. I vores virtuelle klasseværelse får du rig mulighed for at få hjælp, stille spørgsmål, samt tage del i dialogen med de andre kursister.

Hvis du trænger til at få opdateret dine Autodesk kompetencer, så tilbyder vi i den kommende tid:

From Zero to Revit Hero (grundkursus)

Revit basis

Revit Architecture udvidet

Revit Samarbejde

Inkluderet i dit kursus får du 3 måneder gratis adgang til vores e-learning platform, Pinnacle. Efter endt kursus modtager du et personligt kursuscertifikat.

Du er selvfølgelig også stadigvæk velkommen til at deltage på dit kursus onsite i vores kursuscenter i Ørestaden.

Symetri tilbyder vores kurser som moduler. Det giver dig mulighed for at tilegne dig de kompetencer, som du skal bruge, når behovet opstår. Det betyder også, at du kan tilrettelægge et kursusforløb baseret på egne ønsker med de moduler, du finder relevante.

Se vores kursusudbud her. Vi tilrettelægger også virtuelle firmakurser - kontakt os gerne for mere information. 

 

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure
Nyheder

Gå ikke glip af BIM Forum 2021

08 juli 2021

På BIM Forum 2021 stiller skarpt på digitalisering som fundamentet for fremtidens byggeri - og kommer ind på hvordan byggebranchen bedst udnytter det potentiale, som digitaliseringen medfører. Både i forhold til at skabe kvalitets- og produktivitetsforbedringer, men også som en driver for et mere bæredygtigt byggeri.

Læs mere
Nyheder

Dare to try new things - Tomas Lindgren

02 juli 2021

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone. I interviewed Tomas about his experience at the events and what he learned from taking on this brand-new challenge.

Læs mere