Trænger du til at opdatere dine kompetencer?

Virtuelle kurser og gratis E-learning

Symetri afholder virtuelle kurser i Autodesk, Bluebeam, Solibri, Spine og Naviate. Vores undervisere er alle certificerede, teknisk dygtige med lang erfaring. Som en del af dit kursus får du også 3 måneders gratis adgang til Pinnacle, vores online E-learning platform.

Virtuelle kurser og gratis E-learning

Når du deltager på vores virtuelle instruktørstyrede kurser får du den fulde oplevelse af at være i et klasseværelse uden at forlade dit hjem eller din arbejdsplads. Undervisningen tager en hel dag, men da vi ved, at det kan være anstrengende at se på en skærm i længere tid ad gangen, har vi delt kurset op i kortere, individuelle sessioner. På det virtuelle kursus får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse. I vores virtuelle klasseværelse får du rig mulighed for at få hjælp, stille spørgsmål, samt tage del i dialogen med de andre kursister.

Hvis du trænger til at få opdateret dine Autodesk kompetencer, så tilbyder vi i den kommende tid:

From Zero to Revit Hero (grundkursus)

Revit basis

Revit Architecture udvidet

Revit Samarbejde

Inkluderet i dit kursus får du 3 måneder gratis adgang til vores e-learning platform, Pinnacle. Efter endt kursus modtager du et personligt kursuscertifikat.

Du er selvfølgelig også stadigvæk velkommen til at deltage på dit kursus onsite i vores kursuscenter i Ørestaden.

Symetri tilbyder vores kurser som moduler. Det giver dig mulighed for at tilegne dig de kompetencer, som du skal bruge, når behovet opstår. Det betyder også, at du kan tilrettelægge et kursusforløb baseret på egne ønsker med de moduler, du finder relevante.

Se vores kursusudbud her. Vi tilrettelægger også virtuelle firmakurser - kontakt os gerne for mere information. 

 

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Customer Development Manager
Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere