Symetri underskriver global partnerskabsaftale med One Click LCA

Symetri har indgået et partnerskab med One Click LCA, verdens førende leverandør af software til livscyklusvurderinger (LCA) og miljøvaredeklarationer (EPD).

Symetri underskriver global partnerskabsaftale med One Click LCA

Symetri gør det let for sine kunder at nedbringe CO2 i byggebranchen

LCA (Lifecycle Assessment) til byggeriet er en videnskabelig metode til at beregne bygningers miljøpåvirkning igennem deres livscyklus. Og, One Click LCA gør den beregning let, da metoden er indbygget i softwaren.
One Click LCA hjælper dig således med at beregne og reducere miljøpåvirkningerne af dine byggeprojekter, opnå grønne bygningscertificeringer og overholde lovgivningen.

Byggeriets miljøkrav omfatter også byggematerialer, og her har producenter imødekommet det stigende behov for at producere miljøvaredeklarationer (EPD) for at vurdere materialernes miljøpåvirkning under levetiden. One Click LCAs materiale LCA- og EPD-løsning giver dig mulighed for at anvende 3. parts verificerede EPD'er baseret på europæiske og internationale standarder.

Hos Symetri er vi ikke i tvivl. Det er i ny teknologi med fokus på LCA og materialevalg, at de grønne løsninger findes. Partnerskabet med One Click LCA er et vigtigt skridt, som gør os i stand til at realisere vores kunders mål om CO2-neutralitet. Ud over en global forhandleraftale af software omfatter partnerskabet også et teknologisamarbejde. Det samarbejde giver Symetri mulighed for at anvende Click LCAs teknologi til at analysere materialevalg i forhold til både bygninger og byggeprodukter. Vi er utrolig glade for at kunne gøre flere virksomheder i stand til at arbejde smartere og mere bæredygtigt.
 Mikko Viertola, CTO, Symetri Group
One Click LCAs mission er at skabe en CO2 neutral fremtid.
At adressere bygningers miljøpåvirkning igennem en livscyklus er kernen i det, som vi laver. Reducering af CO2 i byggeriet kræver en gennemgribende tilgang på tværs af værdikæden. Gennem vores partnerskab med Symetri gør vi vores LCA-ydelser tilgængelige for et større antal virksomheder, og med Symetris kompetente salgs- og konsulentteam sikrer vi, at kunderne får succes med at anvende løsningerne.
Panu Pasanen, CEO, One Click LCA

Om One Click LCA
One Click LCA hjælper dig med at beregne og reducere miljøpåvirkningerne af dine bygninger, infrastruktur- og renoveringsprojekter. Løsningen giver dig samtidigt mulighed for at generere og udgive tredjepartsverificerede EPD'er.

One Click LCA anvendes i over 140 lande af førende virksomheder og organisationer.
Softwaren inkluderer alle byggematerialer EPD'er i verden og overholder over 60 standarder og certificeringer inkl. DGNB, Levels og mange nationale ordninger. One Click LCA blev grundlagt i Finland i 2001 og har 110 ansatte på verdensplan. Læs mere her.

Om Symetri
Symetri udvikler og leverer IT-løsninger samt support til virksomheder indenfor byggeri- og fremstillingsindustrien. Vi hjælper virksomheder med at optimere deres arbejdsmetoder og højne kvaliteten af deres projekter ved at levere rådgivning og teknologi, der gør dem i stand til at arbejde smartere og mere bæredygtigt.

Symetri blev grundlagt i 1989 i Sverige og har over 800 medarbejdere fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Irland og USA. Vi er verdens største forhandler at Autodesk løsninger og er Autodesk Platinum Partner, Autodesk Authorised Training Centre (ATC) samt Autodesk Global Service Provider. Symetri er en del af Addnode Group AB, hvis B-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm. Addnode Group leverer organisationscentrale IT-løsninger til udvalgte markeder i den offentlige og private sektor. Læs mere her.

Mere information
Panu Pasanen
CEO, One Click LCA
panu.pasanen@oneclicklca.com
+358 44 2871 722 

Mikko Viertola
CTO, Symetri Group
mikko.viertola@symetri.com
+358 50 469 0010

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere