Symetri og NBS Nordic indgår samarbejde omkring kurser

Symetri og NBS Nordic har indgået et samarbejde omkring kurser. Det betyder, at du nu kan tage kurser i LCA og IKT hos Symetri.

Symetri og NBS Nordic indgår samarbejde omkring kurser

Partnerskabet mellem Symetri og NBS Nordic har til formål at øge udbuddet af målrettede kurser med fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring inden for byggeriet i Danmark. 

Vi er hele tiden på udkig efter at tilpasse vores kursusudbud til markedets efterspørgsel. NBS Nordic er en populær specikationsplatform, som mange har glæde af i forhold til IKT og LCA. Vi er derfor glade for, at vi nu kan tilbyde kurser, der fremmer en mere metodisk og bæredygtig tilgang i byggeriet.
Henrik Munk Madsen
Henrik Munk Madsen
Business Area Director AEC, Symetri
Hos NBS Nordic har vi store forventninger til samarbejdet omkring kurser. Symetri er en professionel kursusudbyder med en stor variation af kurser indenfor byggeriet. At kurser i NBS Nordic nu tilbydes via Symetri, er vi meget stolte over.
Mark Sung Brinkler
Mark Sung Brinkler
Product Manager, NBS Nordic

NBS Nordic tilbyder byggebranchens førende cloud-baserede specifikationsplatform udviklet og målrettet til det nordiske marked. NBS Nordic ejes af Byggfakta Group, og forhandles gennem nationale selskaber.

Symetri er verdens største forhandler at Autodesk løsninger, og er derudover Autodesk Authorised Training Centre (ATC) med udbud af kurser i Revit, AutoCad, 3Ds Max m.fl. Symetri er en del af Addnode Group AB.

Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

25 september 2023

Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) er nu lanceret. Med Naviate Zero kan alle Revit-brugere træffe intelligente, bæredygtige materialevalg i deres modeller. I denne første MVP gør vi det muligt for et begrænset antal brugere at teste Naviate Zero.

Læs mere