Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

Udviklingen går i retning af et mere bæredygtigt byggeri, hvor der efterspørges brug af bæredygtige materialer, genbrug af eksisterende materialer samt mindre CO2-udledning. Men hvilke byggematerialer skal man anvende, og hvordan håndterer man dokumentationen af alt fra produktion til vedligeholdelse?

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

Manglende overblik over EPD’er

Der er sket meget på det bæredygtige område i byggeriet i de senere år med lovgivning og energieffektivisering. Og, i dag er der langt flere bæredygtige materialer at vælge i mellem, men der mangler fortsat EPD’er (miljøvaredeklarationer) på en stor andel af byggeriets materialer, og de som eksisterer skal findes hos forskellige kilder, sammenlignes og vælges.

Software til LCA-beregning og bæredygtig projektering

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning.
Symetri tilbyder et bibliotek med data og software, der hurtigt giver overblikket, så rådgivere og arkitekter kan træffe de rigtige miljømæssige valg og kan også assistere med ekstern rådgivning.
Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej. 

Både fordelagtig for store og mindre tegnestuer

One Click LCA og Naviate Zero er løsninger, der gør det muligt at beregne og visualisere produkt- og
materialevalg i de tidligere faser af byggeriet, så det bliver tydeligt, hvordan de påvirker CO2-aftrykket. De store arkitektfirmaer med afdelinger for bæredygtighed har behov for software, der giver dette
overblik, ligesom mindre tegnestuer med færre ressourcer også kan drage fordel af Symetris ydelser.

BLIV OPDATERET OM BÆREDYGTIGHED I BYGGERIET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis tips & tricks,
e-bøger, invitationer til webinarer osv.

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere