Pressemeddelelse

Symetri ekspanderer i Danmark

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Symetri ekspanderer i Danmark

ITL bliver en del af Symetri

ITL bliver en del af Symetri som følge af, at Symetri har overtaget virksomheden fra HLM Group. Opkøbet af ITL er i tråd med Symetris strategi om at blive global markedsleder i branchen.
I forbindelse med opkøbet vil medarbejderne hos ITL blive ansat hos Symetri.

Vi ser frem til at udvide vores team i Danmark med yderligere kompetencer og ressourcer. Medarbejderne fra ITL vil være en god tilføjelse til holdet, der går en spændende tid i møde.

Per Carlsson, Senior Director AEC Nordics, Symetri AB
Denne overtagelse vil være til fordel for både ITL og HLM Group som helhed. Ved at blive integreret i Symetri, vil ITL blive en del af et større setup med adgang til flere ressourcer og mere ekspertise. Dette vil give kunderne yderligere fordele, som ikke kan opnås gennem HLM Group. Vores samarbejde vil fortsætte via Symetri, og vi ser frem til de nye muligheder, det medfører.

Henrik Ibsen, Administrerende Direktør, HLM Group

Symetri og ITL er ikke kun et godt match i forhold til software, support og rådgivning. ITL har også fokus på at støtte kunderne i at designe og bygge mere bæredygtigt, hvilket har været en høj prioritet for Symetri igennem mange år.

Opkøbet af ITL er et vigtigt skridt i vores strategi mod at styrke vores position på det danske marked yderligere. Og jeg er ikke i tvivl om, at ITL med deres ekspertise og markedsindsigt kommer til at bidrage til Symetris fremtidige vækst og innovation. Symetri vil gøre sit yderste for at sikre en hurtig og sikker overgang for ITLs kunder – og sammen vil vi fortsætte med at udfordre markedet til at arbejde smartere og mere bæredygtigt.

Henrik Munk Madsen
, Business Area Director AEC Denmark, Symetri 

Medarbejdere følger med

Salgs- og kundeansvarlige hos ITL Tobias Hoffmann og Rasmus Winston Rasmussen tager turen med over i det nye setup hos Symetri. Begge vil bidrage med deres indgående kendskab og kontakter i markedet. Relationen til HLM Group vil fortsætte, da der stadig vil være en stærk forbindelse og understøttelse af de kunder, som gør brug af løsninger og services på tværs af ITL og HLM Groups selskaber. Tobias Hoffman uddyber;

Ved at blive en del af Symetri opnår vi en unik position, som giver os mulighed for at tilbyde vores kunder endnu flere muligheder. Vi er ekstremt stolte over, at Symetri ser et potentiale i at integrere vores ekspertise i deres rejse mod at udvikle deres aktiviteter på det danske marked.

Om ITL

ITL (Inside the Lines) er en Autodesk forhandler i Danmark, der leverer digitale løsninger, rådgivning og support til virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. ITL blev grundlagt i 2019 og er en del af HLM Group, som har kontorer over hele Danmark.

Om Symetri

Symetri er en af Europas førende udbydere af digitale BIM- og Product Design & Lifecycle løsninger. Med en kombination af egen teknologi, software fra markedsledende partnere, samt et stort udvalg af services hjælper Symetri sine kunder med at arbejde smartere og mere bæredygtigt. Virksomheden blev grundlagt i 1989 og har over 1000 medarbejdere fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Irland og USA. Symetri er verdens største forhandler af Autodesk løsninger og er Autodesk Platinum Partner, Autodesk Authorised Training Centre (ATC) samt Autodesk Global Service Provider. Symetri er en del af Addnode Group AB, hvis B-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.

Relaterede links

Om ITL https://www.itl.as/om/
Om HLM Group https://www.hlm.as/

Om Symetri https://www.symetri.dk/om-symetri/
Om Addnode Group https://www.addnodegroup.com/en

For mere information

Per Carlsson
Senior Director AEC Nordics, Symetri AB
+ 46 70 295 33 10 / per.carlsson@symetri.com

Henrik Munk Madsen
Business Area Director AEC Denmark, Symetri
+45 40 52 20 52 / henrik.munk.madsen@symetri.com

 

Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere
Nyheder

Bedre brandsikring i BIM

09 februar 2024

Rønslev tager deres arbejde med brandsikring til det næste niveau og indgår samarbejde med Symetri omkring digital brandsikring med sikkerhedsinformation integreret direkte i BIM-modellen. 

Læs mere