Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er en stigende efterspørgel for nem adgang til support til anvendelse af avanceret software. Denne efterspørgsel kommer i kølvandet på Covid-19 pandemien og digitaliseringen. Med lanceringen af Naviate 2022 får alle brugere adgang til Symetri e-learning og enkeltlogon (SSO).

Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er stigende krav om og behov for at være sikker på, at du og dine kolleger alle arbejder på en ensartet og korrekt måde. Med pandemien har de fleste arbejdet alene hjemmefra og derved haft begrænset adgang til at rådføre sig med de mere erfarne kolleger på kontoret, hvilket har skabt udfordringer.

Vi tilbyder vores kunder support bl.a. med adgang til Symetri e-learning til Naviate brugere i forbindelse med vores 2022 udgivelse.  Dermed får Naviateabonnenter nem adgang til support samt tips og tricks døgnet rundt i en online platform, som også virker på mobilen. Med e-learning har brugere mulighed for hurtigt at kunne søge information, få svar på specifikke spørgsmål og de kan følge tilpassede læringsforløb. Vi lancerer også single sign-on (SSO), som betyder at Naviate-brugere får nemmere adgang til softwaren og andre services såsom Symetri support og e-learning.

Den eneste nødvendige handling i forbindelse med denne release 2022 er registreringen af ​​dine brugere i vores e-learningplatform. Kontraktsansvarlige modtager en e-mail med instruktioner om, hvordan man logger ind og distribuerer licenserne.

Med den nye udgivelse flytter vi også til en abonnementsmodel med navngivne brugere. Dette betyder, at alle brugere altid har adgang til de nyeste udgivelser. Det vil også være lettere at have overblik over alle brugere, hvor de er, og hvordan de bruger værktøjet. Med navngivne brugere har vores kunder bedre kontrol over deres brugere og dermed bedre forståelse for, hvilke justeringer der er behov for.

Naviate Release 2022 er tilgængelig for alle Naviate brugere fra 1. juli 2021.

 

 

 

 

Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere