Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er en stigende efterspørgel for nem adgang til support til anvendelse af avanceret software. Denne efterspørgsel kommer i kølvandet på Covid-19 pandemien og digitaliseringen. Med lanceringen af Naviate 2022 får alle brugere adgang til Symetri e-learning og enkeltlogon (SSO).

Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er stigende krav om og behov for at være sikker på, at du og dine kolleger alle arbejder på en ensartet og korrekt måde. Med pandemien har de fleste arbejdet alene hjemmefra og derved haft begrænset adgang til at rådføre sig med de mere erfarne kolleger på kontoret, hvilket har skabt udfordringer.

Vi tilbyder vores kunder support bl.a. med adgang til Symetri e-learning til Naviate brugere i forbindelse med vores 2022 udgivelse.  Dermed får Naviateabonnenter nem adgang til support samt tips og tricks døgnet rundt i en online platform, som også virker på mobilen. Med e-learning har brugere mulighed for hurtigt at kunne søge information, få svar på specifikke spørgsmål og de kan følge tilpassede læringsforløb. Vi lancerer også single sign-on (SSO), som betyder at Naviate-brugere får nemmere adgang til softwaren og andre services såsom Symetri support og e-learning.

Den eneste nødvendige handling i forbindelse med denne release 2022 er registreringen af ​​dine brugere i vores e-learningplatform. Kontraktsansvarlige modtager en e-mail med instruktioner om, hvordan man logger ind og distribuerer licenserne.

Med den nye udgivelse flytter vi også til en abonnementsmodel med navngivne brugere. Dette betyder, at alle brugere altid har adgang til de nyeste udgivelser. Det vil også være lettere at have overblik over alle brugere, hvor de er, og hvordan de bruger værktøjet. Med navngivne brugere har vores kunder bedre kontrol over deres brugere og dermed bedre forståelse for, hvilke justeringer der er behov for.

Naviate Release 2022 er tilgængelig for alle Naviate brugere fra 1. juli 2021.

 

 

 

 

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere