Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er en stigende efterspørgel for nem adgang til support til anvendelse af avanceret software. Denne efterspørgsel kommer i kølvandet på Covid-19 pandemien og digitaliseringen. Med lanceringen af Naviate 2022 får alle brugere adgang til Symetri e-learning og enkeltlogon (SSO).

Symetri e-learning bliver inkluderet i Naviate abonnementet med 2022 udgivelsen

Der er stigende krav om og behov for at være sikker på, at du og dine kolleger alle arbejder på en ensartet og korrekt måde. Med pandemien har de fleste arbejdet alene hjemmefra og derved haft begrænset adgang til at rådføre sig med de mere erfarne kolleger på kontoret, hvilket har skabt udfordringer.

Vi tilbyder vores kunder support bl.a. med adgang til Symetri e-learning til Naviate brugere i forbindelse med vores 2022 udgivelse.  Dermed får Naviateabonnenter nem adgang til support samt tips og tricks døgnet rundt i en online platform, som også virker på mobilen. Med e-learning har brugere mulighed for hurtigt at kunne søge information, få svar på specifikke spørgsmål og de kan følge tilpassede læringsforløb. Vi lancerer også single sign-on (SSO), som betyder at Naviate-brugere får nemmere adgang til softwaren og andre services såsom Symetri support og e-learning.

Den eneste nødvendige handling i forbindelse med denne release 2022 er registreringen af ​​dine brugere i vores e-learningplatform. Kontraktsansvarlige modtager en e-mail med instruktioner om, hvordan man logger ind og distribuerer licenserne.

Med den nye udgivelse flytter vi også til en abonnementsmodel med navngivne brugere. Dette betyder, at alle brugere altid har adgang til de nyeste udgivelser. Det vil også være lettere at have overblik over alle brugere, hvor de er, og hvordan de bruger værktøjet. Med navngivne brugere har vores kunder bedre kontrol over deres brugere og dermed bedre forståelse for, hvilke justeringer der er behov for.

Naviate Release 2022 er tilgængelig for alle Naviate brugere fra 1. juli 2021.

 

 

 

 

Nyheder

Gå ikke glip af BIM Forum 2021

08 juli 2021

På BIM Forum 2021 stiller skarpt på digitalisering som fundamentet for fremtidens byggeri - og kommer ind på hvordan byggebranchen bedst udnytter det potentiale, som digitaliseringen medfører. Både i forhold til at skabe kvalitets- og produktivitetsforbedringer, men også som en driver for et mere bæredygtigt byggeri.

Læs mere
Nyheder

Dare to try new things - Tomas Lindgren

02 juli 2021

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone. I interviewed Tomas about his experience at the events and what he learned from taking on this brand-new challenge.

Læs mere