Ny Solution Sales Manager hos Symetri

Symetri har pr. 1. juli ansat Jonas Strømholt Lau som Solution Sales Manager. Jonas har tidligere arbejdet for CadX og Invent – og kommer senest fra en stilling hos NTI.

Ny Solution Sales Manager hos Symetri

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har ansat Jonas Strømholt Lau som Solution Sales Manager.

Han er uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring inden for AEC området, hvor han bl.a. har arbejdet med uddannelse, implementering og konceptudvikling.

Jonas skal med sin store erfaring inden for digitalisering og konceptudvikling være med til at sikre Symetris fortsatte vækst i Danmark.

 

Nyheder

Ny købsproces fra Autodesk

09 juli 2024

Autodesk har meddelt, at de skifter til en ny købsproces for at strømline og forbedre købsoplevelsen af Autodesk licenser. Disse ændringer vil finde sted den 16. september 2024 for kunder i Storbritannien og Europa..

Læs mere
Nyheder

Autodesk annoncerer ny købsproces for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny købsproces for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere