Ses vi på Molio konferencen?

Symetri deltager på Molio konferencen den 17. november i Middelfart. Mød os på stand nr. 2 og i Softwaretimen & Softwaresporet. Her fortæller vi, hvordan du minimerer fejl og øger sikkerheden via digital brandsikring. Hør også hvordan du kan arbejde langt mere effektivt i Revit via Naviate Accelerate.

Ses vi på Molio konferencen?

Molio Konferencen er en årligt tilbagevendende konferencedag indenfor byggeriet med fokus på alt fra bæredygtighed og beskrivelsesværktøjer til openBIM , IFC i anlæg, Brandsikring, ConTech-projekter, Revit optimeringer samt meget meget mere. Du har mulighed for at netværke med flere hundrede deltagere og få ny indsigt fra stærke software-udstillere. Læs mere om Molio og tilmeld dig her.

Mød Symetri på stand nr. 2 og i Softwaretimen & Softwaresporet

Molio Konferencens program er fordelt i 4 spor med i alt 31 forskellige faglige oplæg om digitalisering, brancheværktøjer, bæredygtighed og samarbejde.
Symetri er både at finde som udstiller på stand 2 og i Softwaretimen & Softwaresporet, hvor vi gør dig klogere på, hvorfor digital brandsikring betyder færre fejl - og hvordan du kan arbejde langt mere effektivt i Revit.

Færre fejl med digital brandsikring 

Senior Consultant hos Symetri, Niklas Strannefors viser hvordan Bimfire™ Tools gør det muligt at optimere brandsikkerheden i bygninger med korrekte krav til objekter. Oplev også hvordan dette smarte Revit-plugin gør det muligt at integrere brandsikkerhedsinformation direkte i BIM-processen i en digital arbejdsgang.

Mød Niklas på stand 2 og i Softwaretimen kl. 10.30 - 11.00
Læs mere om Bimfire Tools og download en gratis trail af her.

Effektiviser rutineopgaverne i Revit 

BIM konsulent og underviser hos Symetri, Jens Klitgaard viser hvordan Naviate Accelerate gør dig i stand til at arbejde mere effektivt i Revit. Det gælder bl.a. ved gennemsyn af projekter, opsætninger af tegninger, redigering af parametre og aflevering.

Mød Jens på stand 2 og i Softwaretimen kl. 13.50 - 14.10
Læs mere om Naviate Accelerate og download en gratis trial her.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere