Artelia indgår samarbejde med Symetri

Fra brandrådgivning i 2D til brandsikring i BIM

Artelia har indgået et partnerskab med Symetri, der skal tage dem fra brandrådgivning i 2D til brandsikring i 3D med brandsikringsdata direkte i BIM-modellen. 

Fra brandrådgivning i 2D til brandsikring i BIM

Samarbejdet med Symetri skal styrke Artelia´s arbejde med brandsikring - og er båret af et stort ønske om at gå fra brandrådgivning i 2D til at arbejde med brandsikringsdata direkte i BIM-modellen.

Artelia tager skridtet videre i BIM

Artelia er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet. Virksomheden er en del af Artelia Group, der også huser en stor afdeling for brandsikring.

Bedre kvalitetskontrol og samarbejde 

Hensigten med at gå fra brandrådgivning i 2D til BIM er at lette de manuelle arbejdsgange og sikre bedre betingelser for informationsudveksling og kvalitetskontrol. Med digital brandsikring med sikkerhedsdata integreret i BIM-modellen bliver alle ændringer automatisk opdateret og formidlet til brandrådgiveren/arkitekten i et interaktivt view, der er designet til formålet. 

Jeg mener, der er et stort potentiale for at styrke samarbejdet med både arkitekten og de øvrige ingeniørfag.

Daniel Frank Johansen, Kompetencechef for Brand, Artelia.

Det rette BIM-værktøj til brandsikring

Artelia har valgt at indgå et samarbejde med Symetri om brugen af Naviate Bimfire, der gør det muligt at integrere brandsikringsdata i den digitale model. Naviate Bimfire er et Revit plugin og BIM-værktøj, der muliggør at brand-rådgivningen registreres i 3D og samtidig er synlig på plantegningen.

Samarbejdet mellem Symetri og Artelia omkring brugen af Naviate Bimfire vil danne baggrund for værdifuld feedback.

Er du også interesseret i et samarbejde?

Vil du også gerne samarbejde omkring digital brandsikring og Naviate Bimfire, vil vi gerne indgå i dialog om et muligt Proof of Concept (PoC).

Kontakt os nedenfor.

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere
Nyheder

Bedre brandsikring i BIM

09 februar 2024

Rønslev tager deres arbejde med brandsikring til det næste niveau og indgår samarbejde med Symetri omkring digital brandsikring med sikkerhedsinformation integreret direkte i BIM-modellen. 

Læs mere