TECH30 WEBINAR

Online samarbejde med BIM 360

Online samarbejde med BIM 360

Flere og flere arbejder hjemmefra, on-site eller på farten. Autodesk BIM 360 platformen er et godt bud på et samarbejdsværktøj, så I undgår en masse udfordringer i byggeprojekterne og i samarbejdet omkring designet. Projektmaterialet bliver overskueligt og gennemsigtigt for alle de indvolverede, så man bl.a. hurtigt kan se, hvad der er sket af ændringer siden sidst. 

 

 

   

Vigtigheden af et godt samarbejde på tværs af fagdiscipliner i byggeprojekter er omdrejningspunktet for dette webinar, som du kan se en optaget version af ved at udfylde formularen. Hør hvordan du virtuelt kan samarbejde effektivt i alle byggeriets faser og løse udfordringen med samarbejdet omkring designet. Vi præsenterer også en konkret case, hvor entreprenørfirmaet Pihl & Søn A/S har benyttet sig af værktøjet og en produktnyhed.

Autodesk BIM 360 er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser. Design Collaboration gør det enkelt at samarbejde med andre fagdiscipliner uden at skulle igennem det typiske bøvl med forældet filer, døde links og sende/modtage store filer og modeller.

Få adgang til webinaret on-demand

Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere