TECH30 WEBINAR

Online samarbejde med BIM 360

Online samarbejde med BIM 360

Flere og flere arbejder hjemmefra, on-site eller på farten. Autodesk BIM 360 platformen er et godt bud på et samarbejdsværktøj, så I undgår en masse udfordringer i byggeprojekterne og i samarbejdet omkring designet. Projektmaterialet bliver overskueligt og gennemsigtigt for alle de indvolverede, så man bl.a. hurtigt kan se, hvad der er sket af ændringer siden sidst. 

 

 

   

Vigtigheden af et godt samarbejde på tværs af fagdiscipliner i byggeprojekter er omdrejningspunktet for dette webinar, som du kan se en optaget version af ved at udfylde formularen. Hør hvordan du virtuelt kan samarbejde effektivt i alle byggeriets faser og løse udfordringen med samarbejdet omkring designet. Vi præsenterer også en konkret case, hvor entreprenørfirmaet Pihl & Søn A/S har benyttet sig af værktøjet og en produktnyhed.

Autodesk BIM 360 er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser. Design Collaboration gør det enkelt at samarbejde med andre fagdiscipliner uden at skulle igennem det typiske bøvl med forældet filer, døde links og sende/modtage store filer og modeller.

Få adgang til webinaret on-demand