BIM 360

BIM 360

Autodesk BIM 360™ er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. Løsningen integrerer med Revit, Civil 3D og AutoCAD, Office m.fl. og gør det muligt, at se og rediger projektdata i realtid, uanset hvor du befinder dig. 

Alle kan samarbejde effektivt med BIM 360 software

BIM 360 kan anvendes af alle i byggeri. På byggepladsen sikres, at der bliver bygget efter de sidst opdaterede modeller, hvilke mindsker fejl og ombyg. På designkontoret eller hjemmearbejdspladsen er det et værktøj der hjælper med at optimere og styre alle aspekter af byggeprocessen på tværs af byggeriets faser. BIM 360 indeholder forskellige moduler til de forskellige faser i byggeriet. Platformens grundlag består af BIM 360 Docs, BIM 360 Design, BIM Coordinate, BIM 360 Build. Softwaren benyttes til  BIM (building information management), konstruktionledelse, dokumenthåndtering, Construction field management og Lean.Visualiser hvordan BIM 360 virker

Fordele ved BIM 360​

  • Strømliner BIM projekters arbejdsgange (workflows)
  • Sparer tid, minimerer risiko og undgår fejl i projekterne
  • Hjælper med at forbedre kvalitet, sikkerhed og klargøring til drift
  • Understøtter lean i praksis for byggeriet

BIM 360 versioner 

BIM 360™ Docs sikrer, at hele projektteamet bygger fra den korrekte version af dokumenter, planer og modeller. I sparer tid, reducerer risici og afbøder fejl i byggeprojekter.

BIM 360™ Design sikrer Revit samarbejdet og god data management i hele projektets livscyklus i realtid internt i virksomheden og med eksterne partnere.

BIM 360™ Coordinate® effektiviserer BIM i skyen fra design - udførsel og hjælper jer med at koordinere hele projektet.  Projektteamet er forbundet i løsningen. Praktisk talt har alle adgang til de nyeste projektmodeller og data i hele projektets livscyklus hvor som helst, når som helst. BIM 360 Coordinate hjælper dig med at gennemgå projekter og løse koordineringsproblemer hurtigere.  

BIM 360™ Build kan tilgås fra mobilen eller anden teknologi, som er med på farten eller på byggepladsen. Softwareløsningen understøtter 2D og 3D miljøer i i skyen og gør samarbejde og rapportering nemmere. Med BIM 360 Build i hånden har alle on-site sikker adgang til kritisk information og de nyeste versioner af projektdokumenter

Kontakt os for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark

Relaterede produkter


Product

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i én platform. Platformen kan hjælpe dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen, lige fra tilbudsfasen til overlevering til bygherre.

Learn more
Product

Spine

Spine is a cloud platform and BIM software for efficient and secure data management in building and infrastructure projects, keeping everyone in the AEC industry in control, compliant, aligned, and informed at all times.

Learn more