Nu i din AEC Collection

Autodesk Docs

Autodesk Docs bliver en del af AEC Collection og dermed tilføjes samlingen et fælles datamiljø i en cloud-løsning. Deltag i TECH30, hvor vi sammen med Dennis Banh fra Futuregroup gennemgår Autodesk Docs, BIM Collaborate Pro (tidligere Design) og andre nyheder fra Autodesk

Autodesk Docs
Alle AEC kunder oplever at samarbejde i skyen er blevet et must-have, og derfor kan du nu se frem til at få adgang til Docs. Docs bliver automatisk tilføjet (det kan tage 48 til 72 timer at se disse ændringer). 
Docs forenkler teamsamarbejde og datastyring på tværs af dine projekter. Vi afholder et gratis TECH30 webinar 7. april kl. 11.00, hvor vi sammen med Dennis Banh fra Futuregroup gennemgår Autodesk Docs og BIM Collaborate Pro og andre nyheder fra Autodesk.
 
Hvad betyder det for jer, når BIM 360 Coordinate bliver erstattet med Autodesk BIM Collaborate? og når Autodesk Collaborate Pro erstatter BIM 360 Design? 
Single-user / enkelbrugerabonnenter
Du har allerede modtaget adgang til Autodesk Docs den 9. februar.  Du får adgang til Docs via din Autodesk Account på acc.autodesk.com
Multi-user / flerbrugerabonnenter
I får adgang til Autodesk Docs inden udgangen af ​​april 2021 via din Autodesk Account på acc.autodesk.com. Disse pladser tildeles på 1:1-basis. 
Nyheder

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

12 marts 2024

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Læs mere
Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere