Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

Autodesk har indført en ny transaktions-model for alle software-køb i Australien. Efter en vellykket test-periode har de nu også annonceret en go-live-dato for USA og Canada i 2024. Der er ikke offentliggjort nogen tidshorisont for andre geografiske områder, men Autodesk har til hensigt at udrulle den nye model globalt i løbet af de næste 2 år.

Autodesk annoncerer ny transaktions-model for USA og Canada

Symetri er stadig din samarbejdspartner

I den nye proces sker den faktiske ordre- og betalings-transaktion direkte mellem kunden og Autodesk, som det også er tilfældet med Autodesk Flex. Symetri vil stadig være involveret i alle øvrige faser af før- og eftersalgs-oplevelse og have ansvaret for aktiviteter som implementering, kurser og support. Processen for køb af anden tredjeparts-software, Symetri Tech eller vores egne services forbliver uændret.

Hvad skal jeg være opmærksom på som kunde?

Som kunde er der ikke noget, du skal gøre på nuværende tidspunkt. Vi vil dele mere information, når Autodesk annoncerer en go-live-dato for Europa.

Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Symetri lancerer Naviate Zero

20 februar 2024

Med Naviate Zero kan du simulere og beregne CO2-udledningen fra forskellige byggematerialer i designprocessen og træffe bæredygtige beslutninger om materialevalg.

Læs mere
Nyheder

Bedre brandsikring i BIM

09 februar 2024

Rønslev tager deres arbejde med brandsikring til det næste niveau og indgår samarbejde med Symetri omkring digital brandsikring med sikkerhedsinformation integreret direkte i BIM-modellen. 

Læs mere