Naviate Power & Process

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Naviate Power & Process indeholder symboler og rørspecifikationer, der opfylder lokale branchestandarder. Formålet med produktet er at give dig mere tid til selve designarbejdet. 

Naviate Power & Process anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D, så du hurtigt kan udarbejde den nødvendige dokumentation. Alle funktioner indgår i en integreret arbejdsproces gennem hele design- og produktionsforløbet. 

 

Forenkler udformningen af rørsystemer og mindsker risikoen for manuelle fejl

Naviate Power & Process er baseret på ISO-standarden, så du kan arbejde hurtigere og samtidig reducere risikoen for menneskelige fejl. Softwaren indeholder funktioner og værktøjer, der forenkler udarbejdelsen af rørsystemer. Du får komplette designdata til rørsystemer og dermed komplette isometriske data. 

Med Naviate Power & Process kan vi tilpasse Autodesks produkter til anlægsdesign til de nationale standarder og krav i de nordiske lande – det sætter ekstra gang i produktiviteten
Oscar Jacobsson, afdelingsleder for anlægsdesign hos Eurocon

Send os en besked

Vi gemmer dine personoplysninger for at behandle din tilmelding. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har.

Kontakt os

Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle

Relaterede produkter


Løsninger

AutoCAD

Et af verdens mest kendte CAD-programmer til alle former for design. Uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde hurtigere med branchespecifikke værktøjer og funktioner, AutoCAD-web og mobilapps.

Læs mere
Løsninger

AutoCAD LT

Omkostningseffektiv løsning til 2D-tegning og dokumentation.

Læs mere