Bluebeam Revu

Bluebeam Revu

Bluebeam Revu® gør det nemmere for dit team at samarbejde, og får dit design- og byggeprojekt hurtigere og effektivt i mål.

Bluebeam® Revu® skaber bedre og hurtigere kommunikation og mindsker risikoen for forsinkelser med prisvindende teknologi til oprettelse af PDF-filer, redigering, markering og samarbejde. Du får mere fra hånden på kortere tid med markeringsdata og effektive arbejdsgange gennem hele projektforløbet.

Revu hjælper dit team med at få mere for hånden og med at holde dine projekter på sporet. Den nyeste version af Bluebeam Revu gør det nemmere at samarbejde gennem designprocessen, hjælper med at bevæge projektet fremad under konstruktion og bevarer vigtige projektdata gennem færdiggørelse og videre til aflevering.

 

Nøglefunktioner

Revu hjælper dig med at designe, markere, koordinere og samarbejde på en smartere måde.

Revu 20.1 holder projektet på sporet 

  • Forbedret forbindelse til SharePoint®, så du kan åbne dokumenterne i en sikret platform fra alle browsere.
  • Bedre sikkerhed (Microsoft Modern Authentication) og kontrol med deling af markeringer.
  • Solid Works 2021-plugin.
  • Mulighed for at benytte Bluebeam Studio sessions.
  • Forbedrede måleværktøjer og en ny dialogboks, der viser aktuelle målinger, mens du tegner.

Kender du ikke Bluebeam Revu?

Symetri tilbyder en gratis demonstration med vores certificeret Bluebeam konsulent, så du kan se, hvordan Bluebeam kan hjælpe hos jer. Du kan også prøve løsningen gratis i 30 dage.

Kompetencegivende Bluebeam kurser

På et Bluebeam kursus lærer du, hvordan du kan anvende funktionerne i Bluebeam®. Vi  gennemgår f.eks. Tool-chest og brugertilpasning, bogmærker og hyperlinks, Studio® Projects & Sessions, samt hvordan du kan anvende 3D PDF-viewer. 

"Løsningen er et rigtig godt værktøj i vores granskningsproces, hvor vi anvender Bluebeam Studio. "

Kontakt mig for mere information

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure

Bluebeam sparer Pihl & Søn A/S for en masse tid!

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn har anvendt Bluebeam Revu igennem flere år. Løsningen hjælper dem både med at opnå tidsbesparelser og sikrer et vellykket samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Derfor hersker der heller ikke tvivl om, at Bluebeam er et uundværligt værktøj for Pihl, og at samarbejdet med Symetri har stor værdi.

Læs mere

Hvilken Revu er optimal for dig?

Bluebeam Revu tilbydes i tre versioner: Standard®, CAD® og eXtreme® :

Med  PDF-oprettelse, annotering, redigering og samarbejdsfunktioner har Revu Standard alle værktøjerne til at tage dine papirløse arbejdsgange til det næste niveau.

Revu CAD er designet specielt til CAD-brugere og forbedrer kommunikation og produktivitet på projekter ved at muliggøre digitale processer fra start til slut med PDF-oprettelse, kommentar-, redigerings- og samarbejdsfunktioner. Inkl.  standardfunktioner.

Mere effektiv og mere pålidelig end nogen anden PDF-løsning af sin art. Revu eXtreme er løsningen til alle, der ønsker at tage deres papirløse arbejdsprocesser til det næste niveau. Inkl. Standard og CAD funktioner.

Bluebeam, Bluebeam Revu, eXtreme, Revu and Studio are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license.

Opret

Opret

Konverter et ubegrænset antal Microsoft Office-dokumenter og CAD-tegninger til 2D- eller 3D-PDF-filer i høj kvalitet, eller omdan scannede billeder til dokumenter, hvor der kan søges i tekst.

Markér

Markér

Brugervenlige markeringsværktøjer forenkler kommunikation på tværs af teams, og Revus Markups List sporer kommentarer og genererer rapporter

Samarbejd

Samarbejd

Opbevar og administrer hele projekter i skyen ved hjælp af Studio® projekter, og inviter teammedlemmer - hvor som helst - til at redigere

Organiser

Organiser

Gør store tegninger mere håndterbare ved at oprette dokumenter, der let kan deles med projektpartnere - på kontoret, på farten eller på byggepladsen.

Relaterede produkter


Løsninger

Enscape

Real-time rendering plugin til Revit og 3D CAD software.

Læs mere
Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere