Enscape3D - realtime visualisering

Enscape 3D er en realtime-rendering plug-in, der arbejder sammen med Revit, SketchUp Pro og Rhinoceros. Dette kursus er for dig, der har brug for visualiseringer af bygninger og indretning i dagslys, men har fravalgt den indbyggede renderengine i dit CAD/BIM-3D-program og hverken har adgang til fx V-Ray eller 3dsmax.

Kursusindhold for Enscape3D - realtime visualisering:

På kurset gennemgår vi den overskuelige brugergrænseflade i Enscape 3.2 samt de væsentligste værktøjer og arbejdsmetoder, der gør dig parat til at visualisere dine egne 3D projekter, som du er velkommen til at tage med og bruge på kurset. Hvis du ikke selv medbringer et projekt, har vi lidt forskellige at vælge i mellem.

Vi tilbyder Enscape3D-kurser på følgende platforme SketchUp, Rhinoceros og Revit. Arbejder du i dag med Vectorworks eller ArchiCAD, kan du medbringe din egen PC, men bemærk at Enscape3D foreløbig KUN kan afvikles på Windows.

  • Forstå brugergrænsefladen i Enscape for Rhinoceros, SketchUp og Revit.
  • Bliv fortrolig med de væsentligste delelementer og metoder i Enscape3D.
  • Opnå forståelse for lighederne mellem offline- og realtime-rendering i 3D.
  • Bliv introduceret til relevante og teksturerings- og lyssætnings-teknikker.
  • Lær at udnytte det store medfølgende (gratis) bibliotek med 3D “assets”.
  • Lær hvordan du navigerer i 3D og opretter Views i eksisterende modeller.
  • Udfør “renderings” i forskellige opløsninger og Visual Styles i Enscape3D.
  • Exporter billeder, 360-grader panoramaer og “navigerbare” 3D exe-filer.

Kurset udbydes i samarbejde med Cadesign base

Fordele ved at deltage på Enscape3D - realtime visualisering

Spar store mængder af tid
Få fuldt udbytte af en evt. prøvelicens
Visualiser dine designs
Virkeliggør dine bygninger

Forventet udbytte

Efter deltagelse på dette kursus, vil du have opnået erfaring med de terminologier og metoder, der anvendes i et af de absolut stærkeste plug-ins til realtime-rendering. Du vil kunne navigere og visualisere bygningsmodeller ved meget forskellige dagslyssituationer (daggry, morgen, formiddag, middag, eftermiddag, skumring og aften) og være fortrolig med at navigere rundt i relativt komplekse 3D modeller, som en virtuel fotograf på en byggeplads eller i en eksisterende virkelig bygning. Du vil kunne både forstå (og demonstrere) fordelene som realtime rendering og 360-grader panoramaer kan tilføre dine projekter.

Forventet udbytte

Kontakt

Kommende kursusdatoer

Der er ingen planlagte datoer for dette kursus.

Vi har ikke planlagt nogen datoer for dette kursus. Du kan registrere din interesse, så giver vi besked, så snart det næste kursus afholdes.

Din interesse er registreret.

Din interesse er registreret.

Registrer din interesse

Vi gemmer dine personoplysninger for at kunne behandle din tilmelding. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har i vores Privacy Policy.