Virtual Reality

Skab bedre design med Virtual Reality

Test dine design med Virtual Reality

Med Virtual Reality (VR) kan du teste dine design, før de udføres som fysiske modeller. Du kan f.eks. teste hvordan designet passer ind i omgivelserne med mennesker, natur osv. Du kan også anvende VR-briller i et sikkert område og inddrage alle involverede interessenter. Visualisering i forholdet 1:1 forenkler design- og konstruktionsfasen og giver alle parter en bedre forståelse for, hvad der skal gøres og hvornår.

Fordele ved at anvende Virtual Reality

Gør det nemmere at teste materialer.

Minimerer risikoen for fejl.

Forenkler design- og konstruktionsfasen.

Gør salgsprocessen hurtigere.

Sæt turbo på design- og salgsprocessen med VR

Hvis du tegner huse eller udvikler infrastruktur, kan du visualisere forskellige materialer og layoutforslag og udskifte dem med et enkelt klik. På den måde kan design- og salgsprocessen afsluttes hurtigere og med færre misforståelser. Arkitekter, ingeniører og slutbrugere kan alle inddrages på et tidligt tidspunkt for at sikre, at slutresultatet bliver som forventet. Samtidig undgås forsinkelser, når selve byggeprocessen sættes i gang. Vi tilbyder en lang række værktøjer til udvikling af indhold, så du kan effektivisere arbejdsprocessen ved at visualisere modeller og data. Vi tilbyder avanceret rådgivning og undervisning i VRED, så du får den optimale designoplevelse. Hvis du har flere tekniske udfordringer, er vi certificerede forhandlere af Unity med de nye arbejdsgange til rendering og mulighed for integration med al hardware på markedet. Vi tilbyder også kurser i Unity. Vi har selv al den nyeste hardware og kan derfor teste og udvikle avancerede VR-præsentationer.

Symetri har mere end 20 års erfaring med VR

Symetri har mere end 20 års erfaring med VR. Vi kan levere alt det, du skal bruge for at komme i gang med at visualisere dine produkter og design. Vores omfattende erfaring er en fordel, når det gælder om at få mest muligt ud af Virtual Reality med de rigtige hardware- og softwareløsninger.

Kontakt os

Skriv en besked

Vi gemmer dine personoplysninger for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi anvender dine data, og hvilke rettigheder du har.