Augmented Reality

Vær på forkant med Augmented Reality

Augmented Reality er fremtiden

Augmented Reality (AR) er det nye sort. AR kan anvendes i så mange sammenhænge, og vores vurdering er, at de fleste virksomheder vil have et fuldt udbud af fungerende AR-produkter i løbet af de kommende år. Symetri kan hjælpe dig i gang med at udarbejde proofs of concepts, så du kan begynde at anvende virtuel vejledning i stedet for manualer og undervisningsmateriale på skærm og papir. Det sikrer, at materialet altid er opdateret og forbundet med produkterne via vores IoT-løsninger. Service og forebyggende vedligeholdelse vil samtidigt gå hurtigere, så du sparer tid og besvær.

Fordele ved at anvende Augmented Reality

Giver en helt anden produktoplevelse.

Gør det muligt at se produktet på forhånd.

Opbygger dataoplevelser i realtid.

Giver kunden en bedre oplevelse og et indtryk af dit brand.

Vi har stor erfaring med Augmented Reality

Symetri har gennemført adskillige forsøg og projekter med den nyeste hardware for at teste anvendelsen af Augmented Reality. Vores lange erfaring med visualisering gør os til en oplagt partner og rådgiver på dette felt. Vi kan i samarbejde med Unity anvende den nyeste hardware, og vi er derfor med helt fremme, når det gælder Augmented Reality.

Kontakt os

Skriv en besked

Vi gemmer dine personoplysninger for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi anvender dine data, og hvilke rettigheder du har.