Implementering af software

Pak, konfigurer og vedligehold dine licenser på en nem måde

Administrer installation, vedligeholdelse og konfiguration af din CAD og eventuelle kombinationer af tredjeparts applikationer og tilpasninger

Et mere stabilt og omkostnings-effektivt IT-miljø opnås gennem re-konfigurerede og grundigt testede strukturer. CAD-software er et vigtigt værktøj i det daglige arbejde for de fleste af Symetris kunder, ligesom styring af installationer, kurser og support i forhold til værktøjet er det.

Målet med vores CAD-implementeringsløsning er at levere en færdig installation til alle brugere, inklusive konfigurationer og licence pointers. Vi leverer præ-konfigurerede pakker, der inkluderer en grafisk brugerflade, tillader lydløse installationer og er kompatible med SCCM.

At bruge tid på den første installation og omhyggeligt konfigurere og teste inden du ruller ud et stort antal identiske installationer sparer meget tid. Men den store fordel er, at support bliver så meget lettere. Vi gjorde en betydelig besparelse på dette område.
Martin Quist, CAD Manager hos ÅF

CQi hjælper dig med at spare tid samt installere og administrere licens-konfigurationer effektivt

CQi er en stærk og stabil løsning, der automatiserer drift og vedligeholdelse af ethvert CAD-miljø. Konfigurationer er altid baseret på din virksomheds behov med den enkelte CAD-bruger i tankerne.

Dit CAD-miljø vil blive standardiseret til stabil daglig drift. CAD-software kan installeres på en ny computer hurtigt og effektivt, samtidig med at det muliggør individuel tilpasning.

Investing in Symetri’s CAD software deployment solution will help you solve a number of challenges and meet different requirements.

Investering i CQi hjælper dig med at løse en lang række udfordringer og imødekomme forskellige krav.

Relaterede produkter

Kontakt os

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Business Area Director