Forretningsprocesanalyse

Optimer virksomhedens drift med en analyse af forretningsprocesser

Hvorfor en forretningsprocesanalyse?

Hvis virksomheden skal klare sig bedre, kræver det et godt kendskab til dens aktuelle situation og en klar strategi for udviklingen. Da ændringer i virksomheden bør indføres gradvis, kan det være en udfordrende proces at optimere virksomhedens resultater. Symetri tilbyder derfor at analysere din virksomheds forretningsprocesser, da det kan kickstarte optimeringen af virksomhedens resultater.

Fordelene ved en forretningsprocesanalyse

Indsigt i virksomhedens aktuelle situation.

Forslag til ændringer.

Overblik over hvordan du kan optimere din virksomhed.

Plan for næste skridt og foreslået tidsramme.

Resultatet af forretningsprocesanalysen

Analysen af virksomhedens forretningsprocesser bygger på lean-filosofi, der ikke kun tager højde for principperne og teknologien bag, men som også inddrager personerne og deres engagement i procesændringerne. Ved at fokusere på virksomhedsledelsens eksisterende strategier, og de ændringer, der vedtages i løbet af analysen, får du et klart billede af, hvordan virksomhedens drift kan optimeres.

Analyse af forretningsprocesser

Analysen af forretningsprocesserne kan tilpasses efter de specifikke behov afhængigt af din virksomheds aktuelle situation og størrelse. De afdelinger, der som udgangspunkt skal indgå i analysen, udvælges altid i samarbejde med virksomheden, før analyseprocessen går i gang. Designafdelingen kan med fordel indgå, ligesom en hvilken som helst anden af virksomhedens afdelinger.

Kontakt os

Skriv en besked

Vi gemmer dine personoplysninger for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi anvender dine data, og hvilke rettigheder du har.