3D & visualiserings-kurser

Undervisning i Rhino, SketchUp & Enscape

Kurser i 3D og visualisering

Kom på kursus i 3D & visualiseringssoftware som Rhino, SketchUp eller Enscape og dygtiggør dig indenfor arkitektur- og produktdesign. Kurserne afholdes i samarbejde med Cadesign base, der har mange års erfaring med at undervise i 3D & visualisering. Vi tilbyder både begynder kurser samt kurser med mere avanceret indhold. Kurserne foregår i Aarhus og København. Se de mange spændende muligheder nedenfor.

Fordele ved at booke et kursus hos Symetri:

Bliv bedre til at vurdere hvordan du angriber en 3D opgave

Bliv undervist af kvalificerede og certificerede undervisere

Lær at skab egne designs fra grunden eller en template

Grundig introduktion til værktøjer, materialer og navigation i 3D

Kurser tilpasset dine behov

Alle 3D & visualiserings-kurser kan tages som standard eller tilpasses din virksomheds behov som et firmakursus. I vil blive undervist af en certificeret underviser, som giver jer mulighed for at inddrage konkrete problemstillinger fra hverdagen.

Vil du opdateres om kommende kurser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende infomeret om kursus nyheder, gratis webinarer, events og e-bøger. Du kan altid afmelde dig.

Få 20% rabat 

Tager du din kollega med på et af vores 3D & visualiserings-kurser, opnår I 20% rabat. Kontakt os for mere info i formularen nedenfor.

Vil du høre mere om vores 3D og visualiserings-kurser?

Kontakt os gerne.

Vi gemmer dine personoplysninger for at behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har.