Symetri tilbyder nu Maintenance Connection

Symetri styrker partnerskabet med Accruent og tilføjer Maintenance Connection til produktporteføljen. Maintenance Connection gør det let for alle, der arbejder med asset- og facility management at gemme og dokumentere data i én cloud-løsning. 

Symetri tilbyder nu Maintenance Connection

Det styrkede partnerskab er i tråd med Symetris strategi om at være en international markedsledende partner af software og tjenester til byggeriet og fremstillingsindustrien. Med Maintenance Connection tilføjer Symetri endnu et lag til sit facility- og asset management-produkttilbud, som også indbefatter Asset Lifecycle Information Management-software løsningen Meridian.

Symetri samarbejder med Accruent for at kunne tilbyde Maintenance Connection i Norden. Vi anbefaler denne CMMS løsning til alle, der har brug for at kunne spore information igennem alle aktivernes livscyklusser.
Per Carlsson
Per Carlsson
Director Building & Infrastructure, Symetri

Symetri rådgiver kunder om facility- og asset management-løsninger og tilbyder support og service i forhold til implementering. Maintenance Connection giver kunderne mulighed for hurtigt at få fuld kontrol over al information gennem aktivernes livscyklus. De kan nemt holde aktiver organiseret og struktureret, og løsningen holder omkostninger, nedetid og anden information om aktiver samlet på ét sikkert sted.

Accruent er altid opsøgende i forhold til samarbejdspartnere og vi er glade for at Maintence Connection nu bliver en del af Meridian i Symetri, så vi kan udvide vores tilstedeværelse i Norden.
Willem van der Mark
Willem van der Mark
VP Channel & Alliances International, Accruent

Partnerskabet inkluderer nu to løsninger:

  • Meridian er Asset Lifecycle Information Management-software, der forbinder administration med produktdesign og -konstruktion, hvilket samtidig understøtter teknisk udvikling og bedre overlevering af data.

  • Maintenance Connection fokuserer på planlægning og styring af drift og vedligehold. Denne brugervenlige CMMS løsning (Computerized Maintenance Management System)  nedbringer nedetid og forlænger aktivets levetid.

Kontakt mig for mere information

Nyheder

Kom på Revit kursus i Aarhus

06 maj 2022

I efteråret 2021 indgik Symetri et parnerskab med Cadesign base, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde et stort udvalg af Revit kurser i Aarhus.

Læs mere