Symetri og Cadesign base indgår partnerskab omkring kurser

Symetri og Cadesign base er glade for at kunne meddele, at de har indgået et partnerskab omkring kurser. Partnerskabet betyder, at en række af Symetris populære kurser målrettet byggeriet nu også udbydes i Aarhus. Ligesom flere af Cadesign bases kurser henvendt AEC segmentet og folk, der arbejder med 3D, udbydes i København.

Symetri og Cadesign base indgår partnerskab omkring kurser

Partnerskabet mellem Symetri og Cadesign base har til formål at styrke udbuddet af målrettede kurser inden for byggeriet i Danmark. 

Se allerede planlagte kurser her

I vores daglige arbejde med kurser oplever vi en stigende efterspørgsel efter kurser i Aarhus. Vi har længe haft en drøm om at udvide vores kursusforretning til også at omfatte Jylland. Med dette partnerskab bliver vores ønske nu til virkelighed – og vi er stolte af, at have en samarbejdspartner som Cadesign base ombord.
Henrik Munk Madsen
Henrik Munk Madsen
Business Area Manager AEC, Symetri

Cadesign base er specialister i it-infrastruktur, drift og support, sikkerhed og backup. De tilbyder desuden Danmarks mest kompetente 3D rådgivning, salg, assistance, undervisning samt work-flow optimering blandt andet af Rhino, SketchUp, V-Ray og Enscape. Virksomheden drifter og hjælper dagligt over 200 små og mellemstore virksomheder og mere end 2000 arkitekter i Danmark.

Symetri er “Authorised Training Centre” for Autodesk og tilbyder kurser i softwareløsninger som Revit, AutoCad, Bluebeam, Dynamo, 3Ds Max m.fl. Underviserne er alle certificerede, teknisk dygtige – og med en lang og solid erfaring.

Hos Cadesign base har vi store forventninger til partnerskabet omkring kurser. Symetri har dygtige og professionelle undervisere, og vi kan nu sammen kombinere vores solide erfaring, og hjælpe byggebranchen med at optimere arbejdsgange og forenkle datastyring, så vores kunder øger effektiviteten og kan fokusere på dét de brænder for.
Ove Fris
Ove Fris
Partner, Cand. Merc., Cadesign base
Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Business Area Director AEC, Symetri
Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere