Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Kurser

Skaf dig viden på et helt nyt niveau.

Skaf dig viden på et helt nyt niveau.

 Ring til os i dag, hvis du har spørgsmål omkring kurser - tlf. 70 10 71 10.

 

Symetri er Authorised Training Centre (ATC) for Autodesk og tilbyder en række forskellige kurser på vores centre i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Storbritannien. Alle kurser er udarbejdet med det formål at imødekomme deltagernes ønsker og behov. Vi tilbyder kurser i såvel Autodesks produkter som vores egne tekniske løsninger.

Vi ved, at effektiv uddannelse kan være med til at øge produktiviteten, og at det er lige så vigtigt at investere i kompetencer som at anskaffe de rigtige softwareprogrammer.

Vores undervisere er certificerede af Autodesk med stor teknisk viden, og de har naturligvis også lang og solid erfaring. På vores kursuscentre arbejder vi med de nyeste programversioner og den nyeste teknologi for at kunne give deltagerne så gode forudsætninger som overhovedet muligt.

Vi tilbyder også firmakurser direkte på arbejdspladsen for at minimere afbrydelserne i produktionen og holde omkostningerne nede.

Som Autodesk Platinum Partner er Symetri en af Autodesks udvalgte og autoriserede uddannelsespartnere. 

Dette betyder, at vi kan tilbyde kurser inden for rammerne af Autodesks certificeringsordning. Autodesk-certificering er god dokumentation for dine kompetencer og din viden, og en certificering kan være et godt skridt på vejen til personlig, og faglig udvikling. Du kan både øge din produktivitet og skaffe dig større faglig pondus.

Du kan finde flere oplysninger nedenfor, hvis du er interesseret i at tilmelde dig et af vores kurser.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to Your Value Chain

Søg og tilmeld dig kurser nedenfor!