Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44

Simulation, dimensionering og beregningsydelser

Som så mange andre vil du formentlig også gerne kunne udnytte dit simuleringsprogram optimalt og tilpasse funktionerne efter virksomhedens behov.

Symetri tilbyder forskellige ydelser, som kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af jeres investering. Du kan f.eks. deltage i vores kurser og lære mere om, hvordan du arbejder mest effektivt med funktionerne i simuleringsprogrammet. Vores kurser henvender sig til et bredt publikum af brugere, lige fra begyndere til avancerede brugere med stor erfaring. Vi tilbyder naturligvis også support og rådgivning i forbindelse med specifikke projekter. Hvis du har brug for ekstra assistance, er du velkommen til at foreslå tid og sted. Vi forsøger så vidt muligt at indrette os efter dine ønsker.


Vores konsulentydelser

Vores konsulenter er dygtige teknikere med lang og bredt dækkende erfaring med problemløsning inden for mekanisk konstruktion. Flere af dem har over 25 års erfaring, og deres samlede viden spænder vidt – fra konstruktionsanalyse og spændings- og belastningssimulering af alt fra aeronautisk udstyr til tungt maskineri til miner, og fra optimering af renrum i den farmaceutiske industri til køling af udstyr af central betydning for forsvaret samt analyser af strømningsproblemer i store transformatorer.

Alle vores kunder er enige om, at det er en afgørende fordel, at man allerede tidligt i processen får en indgående forståelse for, hvordan et produkt virker. De fremhæver desuden, at det er en forudsætning for virksomhedens fortsatte fremgang og evne til at vinde nye markedsandele, at man er villig til konstant at forbedre og udvikle både produkter og arbejdsmetoder.

Her hos Symetri har vi lang og bred erfaring med at rådgive og assistere kunder i alt fra enkeltmandsvirksomheder til multinationale koncerner inden for mange forskellige brancher.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i f.eks.:

  • Rådgivning i forbindelse med specifikke projekter
  • Assistance til udførelse af beregninger
  • En mentorordning
  • Support og rådgivning på arbejdspladsen

Uddannelse
Vi tilbyder kurser, som afholdes af dygtige teknikere med solid erfaring inden for simulering. Kurserne har til formål at sikre, at du føler dig mere tryg, når du arbejder med simuleringsværktøjer, samt at du kan implementere nye funktioner og træffe bedre beslutninger under produktudviklingen. Ud over vores faste kursusplan tilbyder vi også kurser, som tilrettelægges efter dine specifikke ønsker.


Support

Hos vores supportafdeling kommer du i kontakt med dygtige teknikere. Symetri tilbyder support pr. telefon, over internettet eller lokalt, dvs. på din arbejdsplads. 

Vil du vide mere er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring.


Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain

 

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44