Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Analyse af forretningsprocesser

Considering Business Strategy - Involving People, Processes and Technology.

Hvis man skal kunne optimere en virksomheds resultater, er det vigtigt at have god forståelse for den aktuelle situation og en klar strategi for, hvor man er på vej hen.

Nødvendige ændringer må ske gradvis, og da de ofte indebærer opdatering af virksomhedens eksisterende teknologi, kan det være sværere at optimere resultaterne, end man først skulle tro. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at optimere deres virksomheder, og derfor har vi udviklet et værktøj til analyse af forretningsprocesser.

Analyser af forretningsprocesser er baseret på Lean-filosofien, hvor det ikke bare gælder om at tage hensyn til selve forretningsprocesserne og teknologien bag dem, men hvor det også kræves, at man overvejer, hvordan ændringerne vil påvirke medarbejderne. Ved at fokusere på virksomhedsledelsens eksisterende strategier samt de strategier, som blev implementeret under analysefasen, får I hurtigt et tydeligt indtryk af, hvordan I bedst kan optimere virksomhedens resultater. 

Analysen af forretningsprocesser kan tilpasses nøje efter den enkelte virksomheds behov, baseret på virksomhedens aktuelle situation og størrelse. Allerede inden arbejdet sættes i gang, træffes der aftale om, hvilke afdelinger analysen skal omfatte. Det kan være alt fra projektering, design og konstruktion til salg, produktion og service.

Analysen omfatter følgende elementer, og de kan indebære store fordele for virksomheden:

  • En bedre forståelse for den aktuelle situation
  • Forslag til ændringer, såvel virksomheds- som procesbaserede, samt forslag til, hvordan I bedst kan udnytte medarbejdernes kompetencer og fordele tiden på forskellige arbejdsopgaver
  • Forslag til de skridt, der bør tages, med forslag til rimelige tidsrammer


Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine nuværende forretningsprocesser eller hvis du har brug for hjælp til at træffe nye forretningsbeslutninger.

Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhmm@symetri.dk Telefon+45 40 52 20 52
Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44