Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Har du det, der skal til for at forme fremtiden? Shape the future now!

Kontakt os for mere information om BIM.

Bedre kvalitet, større nøjagtighed, mere kontrol – og ikke mindst – større miljømæssig bæredygtighed. Det er vigtigt, at holde sig med fremme blandt de førende i byggebranchen og inden for ejendomsadministration. Toneangivende, nyskabende virksomheder er nødt til konstant at øge effektiviteten, reducere ressourceforbruget og øge kvaliteten af deres arbejde på nye måder.

 

Arkitekter og ingeniører har længe været gode til at udnytte mulighederne ved BIM. Men nu er flere og flere entreprenører, bygningsejere og -administratorer også ved at komme med, og optimeringspotentialet vokser eksponentielt over hele bygningens livscyklus.

 

Hos Symetri supporterer vi alle byggeriets faser

Symetri's løsninger hjælper virksomheder i byggebranchen og inden for ejendomsadministration med at effektivisere arbejdsprocesserne, forbedre samarbejdet og øge muligheden for at træffe bedre beslutninger baseret på et bedre belyst grundlag og på et tidligere tidspunkt.

 

Med vores avancerede BIM- og BLM-løsninger kan alle involverede parter i et projekt både få adgang til, og arbejde med de samme opdaterede data helt fra arkitektens første skitser til det færdige projekt. Og med Symetri Facility Management får man alt det, der sikrer, at den daglige drift af bygningen eller anlægget kan ske mere problemfrit og rentabelt.

 

Symetris løsninger og servicetilbud udvikles altid specifikt til din virksomhed. Vi vil være sikre på, at du kan maksimere afkastet på investeringen. Derfor tilbyder vi kundetilpassede kurser og rådgivning i din virksomhed med vores dygtige konsulenter, som har et grundigt branchekendskab og derfor kender din virksomheds daglige udfordringer.

Hvordan kan Symetri være med til at gøre virksomheder i byggebranchen og inden for ejendomsadministration mere rentable? Se vores præsentation.

Hvor meget ved du om BIM?

Læs vores e-bog om succesfulde BIM implementeringer. Eller kontakt os for mere information.

Download vores e-bog Kontakt os

Hos Symetri supporterer vi alle byggeriets faser. Læs om vores løsninger og kundeprojekter:

Hos Symetri supporterer vi alle byggeriets faser. Læs om vores løsninger og kundeprojekter:

Planning & Development

Det er her, det hele starter – når en grundejer bestemmer sig for, hvad der skal ske med et område eller en grund. Hvis man skal kunne træffe velbegrundede beslutninger, er det afgørende at have korrekte data, for der er mange spørgsmål, der skal besvares. Skal der bygges boliger, erhvervsejendomme eller skoler? Hvordan påvirker det omgivelserne, hvis det planlagte byggeri opføres? Vil området kunne klare en oversvømmelse? Hvor er det bedst at placere en vindmøllepark?

Symetri kan tilbyde løsninger til webkort, oversigtsplaner, detaljeplaner, infrastrukturprojekter samt laserscanning, der gør det lettere at træffe velovervejede beslutninger.

Visualisering forbedrer kommunikationen og du sparer tid i design- og konstruktionsfasen.

Martin Saldert

Visualisersingsekspert, Symetri

Næste fase:

Conceptual & Requirement

Når grundejeren har besluttet, hvordan arealet skal anvendes, er det tid til næste fase – Conceptual & Requirement. Her analyseres det, hvordan projektet skal realiseres. For de involverede parter i et byggeprojekt, uanset om man er arkitekt, ansvarlig for kravsspecifikationer eller andre, er det vigtigt at teste forskellige varianter, simulere, beregne alternativer, udføre konsekvensanalyser og formidle sine idéer så effektivt som muligt.

Symetri kan tilbyde løsninger og kompetence, som støtter din virksomhed i projektets tidlige stadier. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger inden for skitsering, visualisering, simulering, rumfunktionsplanlægning samt energi- og miljøanalyse.

Hvis man skal holde fast i det konkurrencemæssige forspring, er man nødt til at arbejde sammen med folk, der har den nødvendige tekniske viden.

Angie Arroyo Mendez

BIM manager og arkitekt hos A-Lab

Tidligere fase:

Næste fase:

Design & Engineering

Design & Engineering omfatter flere fagområder, hvilket stiller høje krav til projektkoordination. BIM gør det lettere for projektgrupper, at arbejde effektivt sammen og træffe velbegrundede beslutninger, fordi man får adgang til intelligente 3D-modeller. Med BIM får alle involverede parter adgang til de samme data, hvilket betyder, at alle kan arbejde sideløbende, og at man kan udføre kollisions- og fejlkontrol på et tidligt stadie.

Symetri sørger for, at din virksomhed får adgang til de løsninger og den kompetence, som er nødvendig for, at I kan levere projekter af allerbedste kvalitet.

Naviate Structure - i kombination med Revit - reducerede den manuelle arbejdstid fra tre uger til 15 minutter.

Yngve Sælen

BIM Manager, SWECO

Tidligere fase:

Næste fase:

Construction & Production

Byggeprojekter har en tendens til at blive mere og mere komplekse og involvere flere og flere parter. Derfor er effektive processer en nødvendighed. BIM og cloudbaserede løsninger gør det muligt for alle projektparter at få adgang til de samme opdaterede oplysninger gennem hele projektet – hvor som helst og når som helst. Det gør det lettere at synkronisere arbejdet.

Vi kan hjælpe med at forbedre planlægningen, koordinationen og kontrollen med et projekt fra start til slut, så du kan koordinere forskellige faggrupper, løse konflikter og planlægge produktionen optimalt.

Vi har valgt BIMeye, da vi reducerer mængden af fejl, og sparer tid ved at bruge de metoder, der er i apps'ene

Erik Hilmius

VDC (Virtual Design Construction) specialist at NCC

Tidligere fase:

Næste fase:

Operation & Maintenance

At kunne anvende og vedligeholde pålidelige data og dokumenter på en smart måde er helt afgørende for effektiv drift og administration af ejendomme. Når der er styr på ejendomsoplysningerne, har du alle forudsætninger for at lade dem arbejde for dig og din virksomhed. Hvis der mangler dokumentation, er det muligt at skabe en nøjagtig kopi med 3D-laserscanning.

Symetri kan tilbyde hjælp og rådgivning, og vi kan effektivt sikre dine ejendomsoplysninger gennem hele ejendommens livscyklus. Det garanterer samtidig en konstant og pålidelig informationsstrøm.

Man sparer utrolig meget tid med BIMeye Door Manager indenfor facility management.

Mikael Rimskog

Facility Manager, Akademiska Hus

Tidligere fase:

Næste fase:

Renovation & Retrofit

Hvis eller når en bygning skal ombygges, renoveres eller tilpasses nye formål, er bygningens ejer nødt til at beslutte, hvilke investeringer det kræver. I den situation er det en kolossal hjælp at have styr på dokumentationen. Ejendommens tilstand skal kunne dokumenteres, og det er ofte nødvendigt at fremskaffe nye dokumenter og konstruktionsgrundlag, hvilket f.eks. kan gøres med 3D-laserscanning.

Symetri kan tilbyde såvel løsninger som ekspertise, der gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger inden et renoveringsprojekt, f.eks. arkivtjeneste, laserscanning og simulering.

For at få de korrekte digitale data, er vi i gang med at 3D scanne samtlige vores ejendomme fra 1970'erne

Ulf Viktorsson

Teknisk chef, Botkyrkabyggen

Tidligere fase:

Hvor meget ved du om BIM?

Læs vores e-bog om succesfulde BIM implementeringer. Eller kontakt os for mere information.

Download vores e-bog Kontakt os
Naviate_campaing_web.png Bim eye cmyk.png Autodesk_campaign_web.png