Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Vores værdier

Vi vil være den førende udbyder i Nordeuropa af IT-løsninger, der understøtter processer i forbindelse med design, konstruktion, produktion, og den efterfølgende forvaltning af enhver avanceret konstruktion. Vores ekspertise er baseret på lean filosofi hvor vi, sammen med vores kunder, etablerer kvalificerede og effektive arbejdsprocesser, som understøtter trivsel og innovation.”

Alternate Text

Købmandskab

I Symetri er vi ærlige og oprigtige, når vi driver forretning. Vi har empati for vores kunder og stræber altid efter at foreslå, hvad vi mener, er den rigtige løsning.

Progressivitet

Vi vil bruge vores kernekompetencer til på et tidligt stadie at lancere metoder og værktøjer til at inspirere dig, som kunde, til at starte forandringsproces i din virksomhed.

Lydhørhed

Vi stræber efter at forstå din hverdag og dine problemer. De løsninger, vi tilbyder, kan altid relateres til dette. Vi hjælper med til at formulere og sætte fokus på dine behov og vi sætte altid dig i centrum.

Erfaring

Vi værdsætter både vores egen og din virksomheds erfaring og stræber efter at supplere hinanden. Vi tilbyder dig vores erfaring på de områder, vi arbejder med, kombineret med den progressivitet som IT kan bidrage med i din virksomhed.

Jens Kollserud, CEO Symetri & Director AEC Business Unit
Jens Kollserud CEO Symetri & Director AEC Business Unit E-mailjens.kollserud@symetri.com Telefon+46 70 875 19 20