Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Andrew McMahon,
Andrew McMahon E-mailAndrew.McMahon@symetri.com Telefon+44 79 70 79 25 55
Not found image

november 2016 - PLM - Product Lifecycle Management

BRUSH Electrical Machines kan fremover levere nøjagtige data af høj kvalitet til brugere verden over ved hjælp af Sovelia PLM

 

BRUSH Electrical Machines skifter til Symetris Lean PLM-løsning Sovelia. BRUSH har valgt at investere i Sovelia, fordi denne løsning udgør én samlet og central kilde, hvorfra relevante og pålidelige designdata kan deles med hele virksomheden.

Virksomheden har specialiseret sig i generatorer, der producerer strøm uden for elnettet. Som udgangspunkt for hvert design anvendes en detaljeret og struktureret stykliste, som også udgør fundamentet for virksomhedens forretningssystemer. Det er vigtigt, at designet til styklistekomponenter med lange gennemløbstider er klar på et tidligt stadie, så de kan bestilles tidligt i processen. Derefter udformes selve designet i detaljer.

 

"For os var det en udfordring at finde et system, der kunne erstatte vores eget, internt udviklede PDM-system. Vi skulle stadig kunne dele styklister og alle tilhørende data med resten af virksomheden, og samtidig skulle det nye system kunne integreres i vores forskellige, og ikke nødvendigvis sammenhængende, forretningssystemer. Et væsentligt krav var, at brugere overalt i virksomheden skulle have sikker og pålidelig adgang til de rette oplysninger i det rigtige format, når de havde brug for det. Vi har et team på ca. 20 designere, som leverer data, der skal kunne bruges i Europa, USA, Fjernøsten, Mellemøsten, Australien og Asien," fortæller Gareth Williams, IT-ansvarlig hos BRUSH, om virksomhedens aktuelle udfordringer, som nu bliver løst ved hjælp af Sovelia.

 

BRUSH har brugt Autodesk Inventor siden 2010 og har styret de tilhørende data med Autodesk Vault Professional. Der blev udviklet links til deres ERP-system  for at sikre, at design- og produktionsdata blev synkroniseret korrekt. Metadata og den kvalitets- og procesdokumentation, der udarbejdes i forbindelse med et design, blev tidligere delt i virksomheden ved hjælp af et ældre datastyringsværktøj.

 

Med tiden er der kommet nye og bedre systemer på markedet, og BRUSH har i takt med dette tilstræbt at forbedre infrastrukturen. Med Sovelia får man mulighed for at distribuere data i det rigtige format til hver enkelt bruger og dele data via flere forskellige virksomhedssystemer, der løbende tilpasses.

 

Sovelia er udviklet af Symetri, og med dette Lean PLM-program får hele virksomheden mulighed for at dele og integrere designdata på basis af templates, der med best practices som udgangspunkt er udviklet og konfigureret til kernefunktionaliteter. Her er Sovelia integreret med Autodesk Vault Professional, så det bliver muligt at håndtere designdata fra Inventor og AutoCAD Electrical. Sovelia fungerer dog uafhængigt af design- og PDM-kilden og kan derfor bruges til håndtering af data fra alternative systemer som SolidWorks, Catia og Creo.

 

 

Hvis du ønsker flere oplysninger, bedes du kontakte:
BRUSH Electrical Machines, Gareth Williams, +44 794 3847389, Gareth.Williams@brush.euwww.brush.eu

Symetri, Andrew McMahon, +44 1924 266 262, andrew.mcmahon@symetri.comwww.symetri.com

 

 

Kontakt

Andrew McMahon,
Andrew McMahon E-mailAndrew.McMahon@symetri.com Telefon+44 79 70 79 25 55