Symetri og BIM Shark indgår forhandleraftale

Symetri bliver forhandler af BIM Shark, og indgår dermed et tæt samarbejde om at udbrede teknologi til at bedre kunne håndtere data og dokumenter som udbudsmaterialer i byggeprojekter. 

Symetri og BIM Shark indgår forhandleraftale

Aftalen har til hensigt at fremme udbredelsen af smarte værktøjer til at optimere byggeprocesserne og BIM.

Byggebranchen har taget digitaliseringen til sig på mange områder, men når det gælder dokumenthåndtering og sammenkobling med modelfiler, er manuelle løsninger med analoge arbejdsgange stadig normen. Manglen på gode digitale værktøjer til at samle og linke udbudsmaterialer, tilbudslister, beskrivelser og anden data - såsom bygningsdeltyper - betyder at mange bruger uhensigtsmæssig megen tid på at administrere filer med unødvendigt høje omkostninger til følge.

Med BIM Shark i porteføljen tilbyder vi endnu en brugervenlig BIM platform, hvor mange processer lettere vil kunne overvåges, filer automatisk opdateres og alle sparer både tid og økonomi. Da projektets data altid er gemt et centralt sted og nemt kan overføres til drift, er det en fremtidssikret og bæredygtig løsning, som jeg tror vores kunder vil blive glade for.
Henrik Munk Madsen
Henrik Munk Madsen
Business Area Manager AEC, Symetri

I BIM Shark håndteres filer og modeller nemt og er kædet sammen. Arkitekter, ingeniører, rådgivere, bygherre og andre projektdeltagere kan skabe sammenhæng i alt projektmaterialet på en effektiv måde med denne brugervenlige webapplikation. Mens byggeriet er igang har byggeledelsen eller den færdige ejendomsadministration sjældent et central sted at tilgå alt det opdaterede materiale, men med BIM Shark ligger det samlet i en webapp, så når data opdateres et sted, så sker ændringen automatisk i alle andre tilknyttede filer.

BIM Shark er en åben API og integrerer med andre teknologier såsom Autodesk Revit.

Webapps med åbne API’er er kommet for at blive, og de vil med tiden kun blive en endnu mere naturlig del af BIM, digitalisering og tekniske løsninger. Man vil ikke længere være begrænset eller have sine data låst i en statisk version
Nicklas Østergaard
BIM ekspert, BIM Shark

Med effekt fra 1. marts blev Symetri forhandler af BIM Shark, som bliver et naturligt tillæg i Symetris brede udbud af produkter og tjenesteydelser til byggeriet.

Læs mere

Nyheder

Kom på Revit kursus i Aarhus

06 maj 2022

I efteråret 2021 indgik Symetri et parnerskab med Cadesign base, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde et stort udvalg af Revit kurser i Aarhus.

Læs mere